Az örömteli pillanat, amikor a menhelyről érkezett kutya és új gazdija találkoznak

Maggie hosszú és szívszorító fájdalmon ment keresztül, de végül rálelt egy olyan családra, mellettük boldogan élheti le hátralévő kutyaéveit. Mary McCraw és férje, Mark, nemrég vesztették el daganatos betegség miatt szeretett kis kedvencüket, Mischka-t. Annak ellenére, hogy csak néhány hónap telt el a veszteség óta, már egy új négylábúval gazdagodott a család. Azt sem sejtették, hogy létezik olyan kutya, aki ilyen gyorsan képes feledtetni velük a veszteségüket.

“Elolvadt a szívünk tőle” – meséli McCraw. “Mindössze néhány hónap telt el az első kutyánk elvesztése óta, amikor Maggie-vel találkoztunk, és azóta sem tapasztaltunk hasonló érzéseket, mint az első találkozásunkkor.”

A Halfway There Rescue nevű menhelynek köszönhetően jött létre ez a különleges találkozás, és Maggie ragyogása azonnal elvarázsolta az idős házaspárt.

“Lehajoltunk hozzá, és néhány perc után már olyan közel érezte magát hozzánk, mintha életünk része lenne. A története pedig teljesen magával ragadott. Rögtön érezte, hogy nálunk van a helye” – mondta.

Maggie előző gazdái kegyetlenül bántak vele, gyakran láncra verve, kínozva és éheztetve. Az állatmentőknek sikerült kiszabadítaniuk ebből a borzalmas helyzetből, és reménykedtek abban, hogy hamarosan sikerül egy szerető családot találniuk Maggie számára, aki vágyott az érzelmekre és gondoskodásra.

„Ő volt az egyik legkedvesebb kutya, akit valaha is fogadtunk a menhelyünkön” – mondja Andra Mack, a menhely munkatársa. „Amikor Maggie meglátta az idős házaspárt, és az öreg úr szemével találkoztak, azonnal mindannyian éreztük, hogy ez egy olyan tökéletes és megható pillanat, mintha egy filmben lennénk. Mintha az egész életük arra várt volna, hogy egymásra találjanak.”

 

@pittiesfromheaven This was Demi (now Maggie) meeting her new dad for the very first time. It’s like they had known each other for years ❤😍 this is why we foster. This is the moment a neglected dog becomes part of a family #pitbullsoftiktok #rescuedogsoftiktok #fosterpuppiesoftiktok #adoptdontshop #loveatfirstsight ♬ It Had To Be You – Frank Sinatra

Maggie élete azóta csupa vidámság, ugyanis az örökbefogadó szülei mindent megadnak neki, amire csak szüksége van.

„Maggie mindannyiunk életébe vidámságot hozott és minden egyes nappal szebbé teszi az életünket. Elég csupán a szemébe nézz, hogy úgy érezd, a világ máris egy jobb hely” – összegezte McCraw.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Az örömteli pillanat, amikor a menhelyről érkezett kutya és új gazdija találkoznak bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author