Az anya a pitbull furcsa morgására ébred – kiabálni kezd mikor meglátja mi történt a fiával

Egyik nap Tracy Daniels arra ébredt, hogy a család kutyája az ágyánál áll és nagyon furcsa hangokat ad ki. A hölgy rájött, hogy a kutya valamit szeretne neki mondani.

Sokunknak vannak előítéleti az emberekkel és a dolgokkal szemben a korábbi tapasztalataink vagy a társadalom elvárásai alapján. Az egyik ilyen előítélet a pitbullokkal kapcsolatos. Ezt a kutyát szinte mindenki agresszívnek képzeli és azt hiszik, hogy kutyaviadalokra tanítják őket.

Azok viszont, akik már találkoztak egy pitbullal tudják, hogy ennek pontosan az ellenkezője igaz. A Daniels család ma igen hálás azért, hogy ez így van. A kutya ugyanis megmentette 10 éves fiuk életét.

Furcsa zajra ébredt

A család egy menhelyről fogadta örökbe a kutyust, mindenki nagyon megszerette őt. Jó kapcsolatot alakított ki a 10 éves fiúval, Tre-vel.

Egyik éjszaka azonban a kutya Tracy ágya mellett állt és furcsa hangokat produkált.

-A kutya leült az ágyam mellé és olyan furcsa, halk morgó  hangot adott ki. Nem volt hangos, inkább egy enyhe morgásnak mondnám.- mondta Tracy a LOCAL 12-nek.

A kutya kifelé ment a szobából és mintha jelezte volna, hogy Tracynek követnie kell őt. Az anya kiment a fürdőszobába a kutya után és megdöbbent a látványtól. Tre a fürdőkádban feküdt és eszméletlen volt.

Megdöbbentő látvány volt ez. A fiúnak epilepsziás rohama volt, beleesett a fürdőkádba és nem tért magához.

Azonnal kórházba vitték, ahol megkapta a megfelelő kezelést.

Elhagyott kutyából hős lesz

A kutya igazi hős volt, az anya nem is tudja elképzelni, mi lett volna, ha a kutya nem figyelmezteti őt.

– Nemcsak a menhely számára jó hír ez, nagyon büszkék vagyunk a kutyusra hiszen elhagyatott kiskutyaként került hozzánk.- mondta Libby Power az Adore-A-Bull nevű szervezettől. Ők gondoskodtak a kutyáról, mielőtt a családhoz került volna.

Micsoda hős. Ez a történet jó példa arra, hogy ne ítélkezzünk a külső alapján. A lenti filmben láthatsz több részletet az esetről.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
7


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Az anya a pitbull furcsa morgására ébred – kiabálni kezd mikor meglátja mi történt a fiával bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author