A menhelyi kutya hiányzó füllel úgy alakítja kedvenc játékát, hogy úgy nézzen ki, mint ő

Volt egyszer, amikor ez a kedves Bruno nevű kutya úgy érezte, mintha egy szomorú élettörténet tragikus utolsó fejezetében lenne. Míg csak egy kölyökkutya, 1 évesen, a jövője kilátástalannak tűnt.

„Bruno láncra kötve élt odakint” – írták megmentői az észak-karolinai Wake megyei SPCA -tól . – És leszakadt a füle, amikor egy másik kutya megtámadta, és nem tudott elfutni.

De ami Bruno számára a végnek tűnt, az valójában csak egy sokkal boldogabb történet kezdete volt .

Annak ellenére, hogy elfedte a bántalmazásból és elhanyagolásból fakadó külső sebeket, Bruno lelke sokkal ellenállóbbnak bizonyult, mint azt bárki várta.

Egyesek szerint Bruno „összetörhetett”. De a szíve tele maradt reménységgel és szeretettel.

Hogy megnyugtassa Bruno kedélyét, amikor határozatlan időre elhelyezkedett a menhelyen, gondozói megajándékoztak egy barátot, akivel eltöltheti az időt – egy plüss kutyababával. A pár elválaszthatatlanná vált .

Bruno hirtelen már nem volt egyedül a körülményekkel. Bár hamar belátta, hogy nincs egyedül a formában.

„Bruno letépte az egyik fülét kedvenc plüssjátékáról – ugyanazt a fület, amelyet magának hiányzik” – írta a menhely. “A személyzet tagja, aki ezt találta, nem tudta elhinni…”

Mintha azt mutatta volna, hogy dédelgetett játéka e „tökéletlenség” ellenére is szerethető, és talán valaki ugyanígy tekint rá.

„Bruno tudja, hogy nincs vele semmi baj, és most egy olyan legjobb barátja van, mint ő” – írta a menhely.

Ha Bruno valóban abban reménykedett, hogy üzenetet küldhet kedvenc játékának ezzel a megfelelő módosításával, egy dolog biztos: az üzenet megérkezett.

Miután a Wake megyei SPCA közzétett Brunóról és egyfülű társáról, terjedni kezdett a hír.

És nem sokkal később jött a hír, amiben mindenki reménykedett. Végre otthonra talált.

“[Éppen így] Brunónak új apukája van!!! Természetesen a hozzá illő plüssének is vele kell lennie, hogy örökre bimbók lehessenek” – írta a menhely egy frissítésében . “Bruno örökbefogadója olyannak szereti, amilyen, és megígérte, hogy élete végéig csak feltétel nélküli szeretetet fog mutatni Brunónak.”

Bruno múltjának szomorúságát és traumáját természetesen soha nem lehet eltüntetni, de most csupán prológusa a boldogság és szerelem egy teljesen új élettörténetének.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
14


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
1

A A menhelyi kutya hiányzó füllel úgy alakítja kedvenc játékát, hogy úgy nézzen ki, mint ő bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author