A kutya mindig megérinti a süket és vak barátja orrát, hogy tudja, hogy megjött

Tamale 4 hónapos korában fogadták örökbe a Speak for the Unspoken kutyamentésért . Születése óta vak és süket is – de ez valójában nem érinti annyira, mint azt az emberek gondolják.

„Gyakran belefut dolgokba, de ettől eltekintve teljesen normális kutyának tekintem” – mondta Kayleigh Otstot, Tamale gazdája. „Sokszor, amikor az emberek találkoznak vele, azt mondják, hogy soha nem tudják meg!”

Tamale mindig is nagyon nyitott volt. Szereti az embereket, a csecsemőket és más kutyákat – és barátságossága segítette őt, hogy megismerje legjobb barátját a világon, Jimmyt.

„Jimmy és Tamale több mint egy éve találkoztak a kutyaparkban” – mondta Otstot. – Eredetileg Jimmy anyjával, Melindával azt terveztük, hogy a kutyaparkban találkozunk. Aztán elkezdtük kettesben sétálni és onnantól ment. Hetente legalább egyszer találkoznak, ha nem többször.”

Tamale és Jimmy olyan közel állnak egymáshoz, amióta csak lehet, és olyan gyönyörű, egyedülálló barátság fűzi őket össze. Úgy tűnik, Jimmy megérzi, hogy Tamale csak egy kicsit más, és néha extra támogatásra van szüksége – ezért hozták létre a legkedvesebb rutint.

@tamalethedm i love these two 🥺 #bestfriend #bestfriends #deaf #blind #doublemerle #aussie #goldenretriever #fyp ♬ hell never love you like i can – Evie 😉

Valahányszor a pár találkozik lógni, Tamale az autóban vár, Jimmy pedig odarohan, és orron üti Tamale-t. Így Tamale tudja, hogy Jimmy megérkezett, és ideje elkezdeni a kalandot.

„Tamale mindig kiugrik az autóból, és mindketten azonnal játszani kezdenek” – mondta Otstot.

Minden alkalommal, amikor a pár találkozik, Jimmy megütögeti Tamale orrát. Tudja, hogy Tamale nem látja és nem hallja őt, ezért talált egy egyszerű módot, hogy felhívja magára a figyelmét. Ez azt mutatja, hogy Jimmy valóban törődik legjobb barátjával, Tamale-vel – és egyikük sem tenné másképp.

 

Tamale-t a TikTokon és az Instagramon követheted

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A kutya mindig megérinti a süket és vak barátja orrát, hogy tudja, hogy megjött bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author