A gazdi elmondja kutyusának hogy meggyógyult a rákból, nézd meg a reakcióját ezután

Sokan szeretnénk boldog és teljes életet élni szeretteinkkel. Terveket készítünk, előre gondolkodunk arról, mit szeretnénk elérni az életben.

Sok család esetében azonban más a helyzet, hiszen a betegség minden ember életében jelen lehet. Egy életveszélyes betegség azonnal megváltoztatja az ember életét.  Az egyik ilyen kór a rákos megbetegedés.

Mindenki aki volt rákos, vagy ismeretségi körében és családjában volt rákos betegség tudja, milyen nehéz ilyenkor az élet az egész család számára. Nemcsak a beteg, hozzátartozói számára is nehéz megbirkózni a betegség jelenlétével.

Sajnos nem csak az emberek, hanem az állatok is megbetegedhetnek ebben a kórban.

Amikor Lily a kutya gyengén kezdte magát érezni és már alig bírt menni, gazdija úgy döntött elviszi őt az állatorvodoshoz, írta az esetről az Express.

Az állatorvos megállapította, hogy a kutyának rákos daganat van a gyomrában. Két lehetőségük volt: vagy elaltatják a kutyát, vagy kezeléseket kap.  A család úgy döntött, megmenti Lily életét és ezért az orvosi kezelést választották.

Az állatorvos azonban nem tudta megmondani, a műtét és a kezelés sikeres lesz-e vagy sem.

De végül is jó híreket kaptak és ezt még a kutyusnak is elmondták. Végre egészségesnek nyilvánították az állatot, ami az orvosok számára is igazán nagy meglepetés, a család számára pedig megkönnyebbülés volt.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
1


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A gazdi elmondja kutyusának hogy meggyógyult a rákból, nézd meg a reakcióját ezután bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author