A barátságos Corgi megáll és átölel minden egyes kutyát, akivel sétáin találkozik

A kutyák a legjobbak, sok-sok okból. Az egyik legnagyobb ajándékuk azonban az a képességük, hogy feltétel nélküli mennyiségű szeretetet adnak ki, akár szükségünk van rá, akár akarjuk, akár nem tudjuk, hogy igen.

És bár egyes kutyák sokkal barátságosabbank, mint mások, határozottan nincs kérdés, ha Wallace melyik típusú kutyáról van szó. Az imádnivaló Corginak sok szeretetet kell adnia… vagy mondhatnánk, hogy öleléseket .

Wallace megérti, hogy nehéz idők vannak, és a szerető Corgi tudja, hogyan lehetne jobbá tenni – egy nagy meleg öleléssel. Nos, akkora, amilyen kis karjai kinyúlhatnak.

Gazdája, Noah Raminick szerint Wallace nem tehet róla, hogy megölel minden kutyát, akivel az egyik sétája során találkozik. Az éves Corgi szeret játszani, és nem enged át egy másik kutyát, anélkül, hogy ölelést adna neki.

– Először átölelte barátját, Charlie-t, átöleltek és pusziszkodtak. Aztán megcsinálta néhány más kutyával, akiket jól ismer, és rájöttünk, hogy ez egy “dolog” – mondta Noah a The Dodo-nak.

Elképesztő, hogy Wallace-t soha nem képezték ki és nem tanították meg, hogyan kell ölelni. Csak a saját módja a szeretet megmutatásának. Tekintettel arra, hogy középső neve Casanova , nem meglepő, hogy ilyen kis szerető fiú.

A nevet kölyökként szív alakú orra miatt kapták. Talán annak a szeretőnek az előképe, akinek hamarosan felnő.

De mint egy igazi úriember, Wallace is csak akkor kerül közelségbe, ha bizonyos, hogy más kutyák jól érzik magukat. Rövid szagot ad nekik, mielőtt a két hátsó lábára kerül, és köré tekeri kis mancsait.

És ha nincsenek ölelésben, mint Wallace cavapoo-i unokatestvére, Milo (akit nem fog megölelni, mert fél), helyette néhány csókkal nyugszik.

Nagy vagy kicsi, Wallace-t nem érdekli, a kisebb kutyákkal kíméletesebb, a nagyobbaknál pedig teljesen rettenthetetlen.

A német dog legjobb barátjaként egyértelmű, hogy Wallace nem tesz különbséget, ha kit ölel.

Wallace gondoskodik arról, hogy terjessze a szeretetet, amikor emberi családjával is együtt van.
Kedvenc dolgai a reggeli és esti simogatások, a fetch játék, és én kergetem őt a ház körül ”- mondta Raminick.

Szerencsére vannak olyan kutyák, mint Wallace, akik a nehéz időket kissé megkönnyítik a szeretet terjesztésével.

Társadalmi távolságtartással, zárlatokkal és karanténokkal teli év alatt jólesik tudni, hogy valaki odakint közel van és személyes!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
11


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A barátságos Corgi megáll és átölel minden egyes kutyát, akivel sétáin találkozik bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author