Eltűnt kutyái után nyomozott a férfi: Sokkot kapott attól, amit talált

Képtelen volt feldolgozni egy tenyésztő, hogy imádott kutyáit ellopták, ezért lelkes nyomozásba kezdett. Amire azonban rábukkant, arra álmaiban sem számított.

Detektívakcióba kezdett egy Tony Cronin nevű kutyatenyésztő, miután két alomnyi kölyökkutyája és két spánielje is eltűnt. Miután érdekes fülest kapott egy ismerőstől, a nyom után eredt, ahol végül

SOKKOLÓ LÁTVÁNY FOGADTA.
Cronin egy jól eldugott útvonalon haladt célállomása felé, ahol már az út szélén egyre több és több kutya kezdett feltűnni.

– Voltak westie-k, labradorok és mopszok is: mindegyikük őrült igatással üdvözölt minket. A kutyasereg közepén végül feltűnt az enyém is, aki rettenetesen meg volt rémülve, a farkát a lába közé húzta és remegett.

AMIKOR MEGPILLANTOTT, AZONNAL ODAROHANT HOZZÁM ÉS A KARJAIMBA VETETTE MAGÁT.

A tenyésztő értesítette a rendőrséget, akik segítségével a lopott kutyákkal tömött területről összesen 22-t sikeresen visszajuttattak gazdijaikhoz, további 46 eb azonban még beazonosításra vár.

A kutyalopások kapcsán két embert fogtak el: letartóztatták majd óvadék ellenében már szabadon is engedték őket.

– A kutyalopások száma a pandémia alatt erősen megemelkedett: a karanténidőszakban mindenki kutyát szeretne – ezt pedig örömmel használják ki a bűnözők – nyilatkozta a helyi rendőrség szóvivője.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
4


Hűha

Hűha
0

A Eltűnt kutyái után nyomozott a férfi: Sokkot kapott attól, amit talált bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author