Egyszerűen besétált az állatorvoshoz egy benőtt körmű, daganatos kóbor kutya Brazíliában

A fél internetet könnyekig meghatódott egy kóbor kutya történetén, aki magától besétált az állatorvoshoz, hogy megmutassa a sérült tappancsát. Az esetet a rendelő biztonsági kamerája rögzítette.

A videón látható, hogy a kutya először bátortalanul megáll a rendelő bejáratánál, körbeszimatol, megvizsgálja az ajtó mellett ülő embert, aki a karjában tartja a kis kedvencét.

Aztán óvatosan, vigyázva, bizonytalanul bebiceg az ajtón, és a fal mellett kúszva elmegy félútig, ahol leül, és előreteszi a sérült lábát.

A pult mögött álló orvos, akkor kisétál hozzá, és elkezdi vizsgálgatni. A kutya ennek jól láthatóan megörül, a farokcsóválásából kiderül, hogy egészen fel is bátorodik, hogy megérzi, jó helyre érkezett.

Később aztán becsoszog a pult mögé, és a videó véget ér.

ENNYIBŐL SZERENCSÉRE MÁR SEJTHETJÜK, HOGY TÉNYLEG JÓ DOLGA LESZ AZ ÁLLATNAK.
Azóta kiderült, hogy a kutyának nagyobb baja is volt, mint egy mancssérülés, az orvos már akkor látta, hogy az ágyéka körül vérzett, egy későbbi vizsgálat pedig kiderítette, hogy daganata is van.

Harminc napot most a klinikán tölt, ahol kemót kap, és ha jobban lesz, akkor keresnek neki egy örökbefogadót.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Egyszerűen besétált az állatorvoshoz egy benőtt körmű, daganatos kóbor kutya Brazíliában bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author