Csivavája mentette meg az agyvérzést kapott 86 éves veterán életét

Az észak-karolinai, Bubu névre hallgató csivavát hősnek kiáltotta ki a helyi sajtó, miután az apró négylábú megmentette 86 éves veterán gazdáját – írja a Fox News.

Rudy Armstrong kedvencével él egy lakóhajón Oriental településen, így amikor az egykori katona agyvérzést kapott, senki más segítségére nem számíthatott. Bubu azonban szinte azonnal tudta, hogy gazdája bajban van, és a közelben lévő dokkmesterig futott ugatva, hogy jelezze, Rudy bajban lehet.

Hűséges kutyája megérezte, hogy valami nincs rendben, ezért odaszaladt hozzá. A bácsi nem érte el telefonját, hogy segítséget hívjon, ezért mélyen belenézett kedvence szemeibe, és azt mondta neki:

„Segítségre van szükségem. Hívj valakit.”

Mintha pontosan tudta volna, mit tegyen, Bubu nekiiramodott és elrohant, hogy megkeresse a kikötő felügyelőt. Odament az asszonyhoz, ám a szokásos ugatós-ugrándozós-puszilkodós üdvözlés helyett megállt és nekidőlt az oldalának. Kimnek feltűnt a kutya megváltozott viselkedése, ezért követte őt, és a lakóhajóhoz érve látta, hogy baj van: Rudy Armstrong stroke-ot szenvedett el.

A személyzet gondos ápolásban részesítette a bácsit, meghatódva hallgatták, miként mentette meg életét Bubu. S ő csak mesélt és mesélt történeteiről, a tengerészeti szolgálatról és természetesen arról is, milyen erős kötelék fűzi Bubuhoz. A gondolat, hogy nincsenek közeli barátai és családja is távol él, arra ösztönözte őket, hogy összehozzanak számára egy találkozót kiskutyájával.

A bácsit szerencsére még időben sikerült beszállítani a CarolinaEast Medical Centerbe, ahol azóta is kezelés alatt áll. Állapota a friss beszámolók szerint szép ütemben javul, sőt, kutyája is meglátogathatta a kórház kertjében, melyről fotó is készült.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
3


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Csivavája mentette meg az agyvérzést kapott 86 éves veterán életét bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author