A nő műanyag dobozt használ, hogy megmentse legjobb barátját a pusztító árvíztől

Chloe Adamsnek csak néhány perce volt arra, hogy kitalálja, hogyan mentheti meg gyermekkori kutyáját , Sandyt és magát az emelkedő árvíztől. Ahhoz, hogy biztonságban legyenek, a házuktól a szomszéd háztetőjére kell úszniuk.

De a víz enyhe áramlástól hideg volt, és a mostani idős kutyája nem tudott úszni.

„Jobban aggódtam, hogy elveszítem őt a vízben, mint magamat” – mondta Adams. – Találnom kellett valamit, amivel biztonságosan átlendíthetem a vizeken.

Mivel az árvíz gyorsan emelkedett, Adams megpróbálta Sandy ágyát úszóeszközként használni, de az elsüllyedt. Aztán megragadott egy akkora műanyag edényt, hogy Sandy beférjen, de az is süllyedni kezdett.

Ahogy fogyott az idő, talált egy kanapépárnát, és betolta a konténer alá, hogy a felszínen tartsa Sandyt, miközben átúszott az árvízen a legközelebbi tetőig, ahol ki tudta húzni magát és Sandyt a vízből.

Itt láthatod apja bejegyzését a megmentéséről:

Adams és Sandy a következő öt órát a tetőn ragadva töltötte – a hideg esőben és a még mindig növekvő áradásokban –, és várta, hogy megmentsék őket.

„Sandyt végig az ölemben tartottam, és rátettem a műanyag edényt, hogy ne essen rá az eső” – mondta Adams.

Végül Adams nagybátyja kajakjával megmentette a két túlélőt. Most biztonságban vannak Adams nagyanyjának házában, miközben felépülnek a traumás élményből. De nagyon boldogok, hogy együtt lehetnek.

„Vigasztaljuk egymást, ha nehéz dolgokon megyünk keresztül” – mondta Adams. „Ott vagyok, hogy megfogjam, és elmondjam neki, hogy minden rendben, ő pedig az ölembe hajtja a fejét, tudva, hogy fáj.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A nő műanyag dobozt használ, hogy megmentse legjobb barátját a pusztító árvíztől bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author