A nő kóbor kutyát talál 6 félig kihűlt kölyökkel – rájön hogy a kutya valami fontosat rejteget

Sokszor hallottunk már emberek által  megmentett állatokról. Négylábú kedvenceink nem képesek arra, hogy elmeneküljenek egy veszélyes helyzetből vagy kiszabadítsák magukat az ember fogságából.

Vannak azonban olyan helyzetek is, amikor egy házi kedvenc menti meg az ember életét. Az alábbi történet is erről szól és szép példája annak, hogy mennyire együttérzők és kedvesek az állatok.

Az Argentíniában élő kóbor kutya Way bebizonyította, hogy ő egy igazi hős, írta a CNN.

Az egyik éjszaka a kutya egy kisbabára talált a dermesztő hidegben. Way, aki nem sokkal azelőtt maga is anyuka lett, teljesen átadta magát anyai ösztöneinek és megmentette a kisbabát.

Másnap egy hölgy, Alejandra Griffa talált rá a kutyára, miután furcsa hangokat hallott a kutya irányából. Mikor közelebb ment, akkor látta, hogy az apró kutyusok mögött egy baba is meghúzódik.  Way testével melegítette őt is.

 A nő azonnal bevitte a babát a kórházba ahol megállapították, hogy a körülményekhez képest jól van.

Több nemzetközi hírcsatorna is beszámolt az esetről és mindenki csodálattal beszélt Way-ről, aki megmentette a gyermek életét.

A rendőrség nem sokkal később megtalálta a gyermek édesanyját. Egy fiatal nő volt az, aki depresszióban szenvedett és pszichológiai kezelés alatt állt.

Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal, ha szerinted is dicséretet érdemel ez a kutyus!

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
10


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
1

A A nő kóbor kutyát talál 6 félig kihűlt kölyökkel – rájön hogy a kutya valami fontosat rejteget bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author