A kutya szétrágta a gamer játékait, de a Bethesda nem hagyta annyiban

Egy Reddit-felhasználó nemrég arra ért haza, hogy a kutya megsemmisítette a játékgyűjteményét. Videó – CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

Kevesebb is elég az idegrohamhoz: egy mentés nélkül bezárt munkamenet, egy megkarcolva visszakapott lemez, vagy pár csepp kóla a billentyűzeten… De amikor ez fogad otthon, arra nincsenek szavak.

A gamer kutyája szétrágta a játékgyűjteményt.

My dog ate every video game I had while I was gone…
by u/freddytylerpaul in Wellthatsucks

Az utolsó néhány másodpercben az embernek olyan érzése van, mintha az állat még büszkén mutogatná is, hogy mivel jár, ha túl sokáig hagyjuk egyedül. A végül vastagon kárpótolt felhasználó a múlt hónapban osztotta meg a videót a Redditen – vette észre a Gaming Bible.

Jól látható, hogy olyan értékes klasszikusok hullottak el a vérengzésben, mint a Skyrim, vagy a Halo, és a gyűjteményének gyakorlatilag egyetlen darabja sem úszta meg sértetlenül.

Amíg Freddy azon töprengett, hogy mégis inkább halakat kellett volna tartani, a felvétel lassan terjedni kezdett, és eljutott a Bethesda néhány vezető munkatársáig. Úgy döntöttek, hogy gáláns ajándékkal lepik meg a pórul járt gamert.

So almost all of my games were ripped and torn to shreds by my dog last month. Jason and the Bethesda Team reached out to me to help me replace some of those games with a new signed cover-art and other rad pieces. Absolutely blown away by this. You guys are amazing!!
by u/freddytylerpaul in gaming

Ilyen tényleg csak a mesében van: freddytylerpaul néhány nappal ezelőtt kapta meg a cég ajándékcsomagját, benne egy részvétnyilvánítással a tönkrement lemezekért, illetve a Skyrim, a 2016-os DOOM, a Fallout 4 G.O.T.Y. egy-egy DEDIKÁLT darabjával és egy DOOM Slayer akciófigurával. A redditező azóta alighanem oltárt emelt belőlük a fejlesztőknek.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A kutya szétrágta a gamer játékait, de a Bethesda nem hagyta annyiban bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author