A kamionos egy rémült kutyát lát a forgalmas úton, majd úgy dönt megmenti

Néha a sors embereket állít az utadba. Ennek a szerencsés kutyusnak a sors Mike Densberger útjába állította – szó szerint -, de történetének boldog vége van!

Mike Densberger a nebraskai nehézgépek szállítója, aki Auburnbe hajtott, amikor észrevette, hogy egy Beagle-keverék sikertelenül próbál átkelni az úton.

A Nebraska News Channel-nek adott interjújában Mike ezt mondja:

– Az úton itt majdnem elütöttem, ezért áthúzódtam és üldöztem.  Előttem volt, így a lehető leggyorsabban áthúzódtam, de nem olyan könnyű félig nagyon gyorsan lelassítani.

A kutya nagyon félős volt, amikor Mike közeledett, hogy segítsen neki, és kihívta egy fogócska játékra, mielőtt végül elkapták. Közelről úgy tűnt, hogy a kutya nem nagyon lát, és nagyon fáradtnak tűnt. Mike felkapta a kutyát a karjában, és körülbelül fél mérföldnyire sétált a legközelebbi házig. Az otthoniak soha nem látták a kutyát, ezért Mike megfordult, hogy visszatérjen teherautójához.

Mike adott a kutyának egy kis vizet és egy fuvartAuburn-be gondozásért, és néhány nagyon szükséges pihenésért. Bár a kettő idegen, akik csak véletlen találkoztak, Mike elhatározta, hogy jó otthont ad a kutyának. Ezért ő és felesége, Kiley úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják a kölyköt, miután fmegtudták, hogy korábbi családja már nem akarja.

“Megtaláltuk Cooper tulajdonosát” – mondta Kiley az új nevű újonc iHeartDogs-nak. „Kifejtette nekünk, hogy nem akarják már vissza Coopert, mivel vak és idős volt. Szívszorító, de sajnos ez a valóság. Értesítettük őket, hogy megtartanánk Cooper-t, hogy fennmaradó napjait velünk élje.

Most a Beagle-keveréknek – aki megpróbáltatásai után nagyon álmos volt – két szerető szülő és négy kutyás testvére van!

– Imád aludni Mike munkaingjeivel – mondta Kiley. “Annyira vicces. A szagnak biztonságosnak kell lennie.

“Cooper eddig remekül illik a családba” – tette hozzá. – Úgy tűnik, a macskán kívül mindenki szereti őt.

A gazdiknak hamarosan megbeszélése van Dr. Oxley állatorvossal (aki „a legjobb”, mondja Kiley), hogy ellenőrizze, megállapítsa az életkorát, és megnézze, kezelhető-e látássérült szürkehályogja. Időközben ez a szerencsés idős kutyár simogatják és szundikál új otthonában.

És a neve mögött is van egy történet.

“Mindig azt szerettem volna, ha a következő Beagle-jünket Coopernek hívják – csakúgy, mint a The Fox and the Hound című film kutyáját ” – magyarázta Kiley. – Fogalmam sem volt, hogy majd rá  találunk Cooperre, amikor megtaláltuk, de ő volt a következő Beagle, így örökölte a nevet. Tökéletesen illik hozzá, egy álmos, öreg kutya pontosan olyan, amilyen.

Nagyon örülünk, hogy Cooper végre otthon van, amit megérdemel! Sok szerencsét a Densberger családnak, és külön köszönet Kiley-nek, hogy segített nekünk megosztani történetüket!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A kamionos egy rémült kutyát lát a forgalmas úton, majd úgy dönt megmenti bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author