Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé

Megdöbbentő embertelenség: egy veszprémi társasház szemetese mellé tett ki egy fiatal férfi négy újszülött kiskutyát. Az elkövető ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Négy ártatlan kis élet szárad a 28 éves férfi lelkén. Még 2023. december 2-án érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy veszprémi társasház szemetese mellé négy újszülött kölyökkutyát „dobott ki” valaki.

Hiába sietett az Olt-Alom Állatvédő Egyesület állatvédői az apróságok segítségére, és szállították őket azonnal állatorvoshoz, a leggondosabb ápolás ellenére sem élték túl.

Az adatgyűjtés eredményeként a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd január 8-án veszprémi otthonában fogták el – írja a Veszprém vármegyei rendőrség a Facebook oldalán. – A 28 éves elkövetőt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és állatkínzás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást.

Forrás: kutyabarathelyek.hu

The post Eljárás indult egy fiatal férfi ellen, aki négy újszülött kiskutyát tett ki egy szemetes mellé appeared first on Szabadagazdi.

About Post Author

eredeti cikk