Ketrec tetejére láncolva szállítottak egy kutyát az autópályán

Olvasási idő:1 Perc, 19 Másodperc

Gazdája nagyjából százzal haladt egy floridai autópályán, amikor egy másik járműből lefilmezték az utánfutóra rakott ketrec tetején utazó ebet.

Vizsgálatot indítottak a floridai hatóságok egy kutyagazda ellen, miután a Facebookon terjedni kezdett egy felvétel arról, hogyan szállította a pitbullt egy autópályán. A videót helyi idő szerint szerda délután készítette a 24 éves Brenna Cronin, amikor barátjával autózott az I-95-ös autópályán. A nő az ABC News-nak elmondta: teljesen felháborította, és megdöbbentette a látvány, és elsőre nem is akarta elhinni, hogy mit lát.

Cronin úgy érezte, valamit tennie kell az ebért, és azt tette, amit mostanában ilyen helyzetben szinte mindenki: levideózta a jelenetet, majd közzétette Facebook-oldalán. A felvétel hamar terjedni kezdett a közösségi oldalon. E cikk írásakor már több mint 1,2 milliószor nézték meg. És végül a sajtó is felkapta az esetet.

A First Coast Newsnak sikerült elérnie a Zeus nevű kutya gazdáját, aki közölte, semmi kivetnivalót nem talál ebben a szállítási módszerben. Szerinte az eb szeret így utazni. A férfi hozzátette, hogy mindenki így szállít” kutyákat.

A Humane Society állatvédő szervezet helyi szervezetének elnöke ugyanakkor azt mondta a First Coast Newsnak, hogy a gazda egyértelműen törvénysértő módon utaztatta az ebet. Zeus ugyanis csak egy kötéllel volt rögzítve a ketrechez, miközben a jogszabályok szerint legalább két kötéllel kell rögzíteni a nyitott helyen, például egy kisteherautó platóján szállított kutyákat.

Ezt megerősítette a helyi állatvédelmi hatóság egyik munkatársa is, közölve, lehet a ketrec tetején utaztatni ebet, ha kétszeresen van rögzítve. A hatóságok közlése szerint Zeus gazdája együttműködik a hatóságokkal, és beleegyezett, hogy a hatóság emberei ellenőrizzék, megfelelő módon tartja-e kutyáit.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Ketrec tetejére láncolva szállítottak egy kutyát az autópályán bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk