Az 5 éves kislány megkéri a kutyát hogy támadja meg a veszélyes férfit, nézd meg mi történik ezután

Olvasási idő:1 Perc, 3 Másodperc

Az igaz, hogy a kutyák hűséges társai az embernek és a család teljes jogú tagjai is lehetnek. De ha nem tanítjuk őket be megfelelően, akkor sajnos agresszíven is viselkedhetnek.

Ez azonban nem így van a kutya Arko és az öt éves kislány Lyla között. Ők legjobb barátok. Arko azonban nem egy hétköznapi kutya. Hallgat a kislány parancsaira, ahogy ezt a lenti filmben is láthatjuk.

Az édesapa Khaled megmutatja, hogy ő és a családja mit is csinálnak minden nap. A családnak saját cége van, az Egyesült Államokban található New Hampshire-ben.  Ez a “Protection Dogs Plus” nevű cég, amely kutyákat képez ki. Nemcsak engedelmességre tanítják őket, hanem terápiás kutyákat is képeznek ki. Belga és német juhászkutyákat is tanítanak. Ezt a két kutyafajta a legjobb őrző-védő állat.

Khaled azt mondja, hogy 5 éves kislánya Lyla teljesen biztonságban érzi magát a kutyák mellet és nem fél attól sem, hogy részt vegyen a tréningben, írta a  Animal Channel.

A lenti filmben jól látjuk, hogy az édesapa Khaled a tréning keretein belül meg akarja támadni saját lányát Lyla-t és jól látjuk, hogyan reagál erre a kutya. A kislány ugyanis utasítja őt a támadásra.

A felvételt már több, mint 5,5 millióan látták a Facebook-on. Nézd meg Te is milyen bámulatos ez a kislány.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az 5 éves kislány megkéri a kutyát hogy támadja meg a veszélyes férfit, nézd meg mi történik ezután bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk