Műkörömmel szépítette kutyáját a manikűrös állatkínzó

Olvasási idő:54 Másodperc

A népszerű videómegosztó oldalon hamar híressé vált a 25 éves Maritza Rubalcava kutyája, Coco, miután műkörmökkel díszítette fel mancsait a gazdája.

A manikűrös 40 percet töltött azzal, hogy felrakja a karmoknak tűnő körmöket. A videót már hárommillióan megtekintették, azonban teljes népharag zúdult a nőre.

Maritza végül azzal mentegetőzött, hogy a körmök csak a videó erejéig voltak a kutyán, utána pedig egyből leszedte őket, ami azért különös, mivel a hivatalos weboldalán több, különböző körömtípus látható Cocon.

@bellamourbeauty#pressonnails #nails #cute #funny #dog #dogs #small #tiny #little #naildesigns #nailartvideos #doggypressonnails #smallbusiness #nailtutorial #mini♬ UCKERS – Shygirl

“Coco az én babám, egy este pedig a férjemmel találtuk ki az ötletet, hogy milyen aranyosan mutatna apró műkörmökkel. Szereti, ha kényeztetik, ezért nagyon élvezi a folyamatot, ha ragasztópárnákat rakok a mancsára. Ez egy kötődés a kutyámhoz, amit nagyon élvezek” – mondta el Maritza.

A nő az ötlettől felbuzdulva értékesíteni kezdte a műkörmöket közel 4500 forintos áron, azonban kiemeli, hogy a hordása nem praktikus az ebek számára.

@bellamourbeauty#pressonnails #nails #nailartdesigns #mini #tiny #dog #nailartvideos #cutenails #asmr #small #pink #dogsoftiktok #dogs♬ uhm yes slowed Streets remix DJ Lilli – DJ Lilli

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
4


Érdekes

Érdekes
0

A Műkörömmel szépítette kutyáját a manikűrös állatkínzó bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk