Imádnivaló a walesi rendőrség új kutyája, de a munkáját azért nem irigyeljük

Olvasási idő:1 Perc, 20 Másodperc

Az észak-walesi és cheshire-i rendőrség a napokban mutatta be rendőrkutya-egysége új tagját, Aprilt. April bájos labrador, a munkája viszont már kevésbé az: a kutyát arra képezték ki, hogy kiszagolja az ondót – írja a BBC.

April nagyon értékes munkaerő, az egész Egyesült Királyságban ugyanis mindössze három rendőrkutya mondhatja el magáról, hogy elvégezte a spermakereső képzést.

A kutya szexuális bűncselekmények helyszínén fog dolgozni, a rendőrség reméli, hogy segítségével még több szexuális bűnözőt tudnak majd a rács mögé juttatni. A 15 hónapos kutyus már 0,016 ml ondófolyadékot is képes kiszagolni, akár évekkel a lerakódása után is.

„A kutyák olyan helyeken is képesek jelezni az ondófolyadék jelenlétét, ahol a hagyományos felszerelések nem tudnák kimutatni azt. Miután azonosították a szagot, az adott anyagdarabot vagy növényzetet el lehet küldeni a labornak, és a kinyert DNS alapján be lehet azonosítani az elkövetőt. A felderítő kutyák és vezetőik segítségével olyan szexuális bűnözőket is elkaphatunk, akiket egyébként nem biztos, hogy el tudtunk volna kapni” – magyarázta a rendőrség.

Aprilnek hamar munkába kellett állnia, a hathetes képzés teljesítése után 36 órával már be is vetették egy cheshire-i bűnügy helyszínén.

Aprilnek Juhász Ferenc halhatatlan soraival kívánunk eredményes munkát: „Ó, emberszív-zabáló pénisz-nyüvek, herezacskóból kitóduló lárvák! A halál ondószálai, spermaszálai, a halál ondófolyadéka, spermanyála, szív-evő életkukacai!”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
5

A Imádnivaló a walesi rendőrség új kutyája, de a munkáját azért nem irigyeljük bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk