Saját gazdájára támadt egy kutya, hogy megvédjen egy nőt a szexuális zaklatástól

Olvasási idő:1 Perc, 2 Másodperc

A nő – aki nevét nem árulta el – azért osztotta meg a világgal a sztoriját, mert saját bevallása szerint soha nem találkozott még hasonló jelenséggel. A nő édesapja vállalkozásában segített kifesteni egy férfi házát. Hetek óta ott dolgozott, és a munkaadója gyanúsan kedves volt vele, minden találkozásnál megölelte, de mivel másokkal is ilyen szívélyes volt, a nő eltűrte.

A férfi kutyája, egy cane corso fajtájú, középtermetű, de nagyon erős, tipikus őrző-védő eb a néhány hét alatt állandóan a nő körül sündörgött, és összebarátkoztak. Egy nap azután váratlan dolog történt.

“Épp a kanapén ültem, amikor a munkaadóm átölelt hátulról. Aztán elém került, és magához szorított, nem engedett el, hiába könyörögtem. Vicceskedni próbált, de annyira szorosan fogott, hogy az már nem volt vicc. Erre a kutya hirtelen odajött, leült a gazdája mellé, és fenyegetően morogni kezdett rá. Addig nem hagyta abba, amíg a munkaadóm végül elengedett. Látszott, hogy megijedt a saját kutyájától.”

A nő azt mondja, nagyon kell neki a pénz, ezért a munkát még befejezi, és nem jelenti fel a férfit, de a kutyának kifejezetten hálás.

“Még soha nem láttam ilyet, hogy egy kutya a saját gazdája ellen fordult volna egy ehhez hasonló esetben. Valószínűleg megérezte a rettegésemet és a kiszolgáltatottságomat, és a védelmező ösztöne erősebb volt” – nyilatkozta.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Saját gazdájára támadt egy kutya, hogy megvédjen egy nőt a szexuális zaklatástól bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk