Agyonverik a hatóságok az intézményes karanténban lévő emberek kutyáit, macskáit Kínában

Olvasási idő:1 Perc, 8 Másodperc

„Zéró Covid” – így hívják Kína új, a járvány visszaszorítására irányuló stratégiáját.

Mivel már csak az emberek élete számít, az egészségügyi hatóságok emberei megölik az intézményes karanténban lévők kutyáit, macskáit – írja a Mediafax román hírügynökség nyomán a Transindex.

Egy nő a kínai Weibo nevű közösségi hálóra Jiangxi tartomány Shangrao nevű városából feltöltött egy videófelvételt, azzal vádolva az egészségügyi hatóságot, hogy azok addig verték a kutyáját, amíg az elpusztult, miközben ő egy speciális hotelben töltötte a karanténidejét.

A felvételen jól látszik, ahogy a fehér ruhás emberek bemennek egy szobába, egyik kezükben egy rúddal. A kutya próbál bebújni az asztal alá, de nem tud elmenekülni az ütések elől.

Miután a videó elterjedt az interneten, a hatóságok a nőtől bocsánatot kértek azért, mert „nem kommunikáltak vele” . A gyilkos kollégáról azt mondták, hogy szabadságra küldték, de az esetet nem tagadták.

A hatóság arról is írt, hogy bár közölték, hogy a karanténba helyezettek kötelesek nyitva hagyni a lakásaik ajtaját, a szóban forgó nő zárva hagyta a bejárati ajtót. Ezért a rendőrég segítségét kérték, így hatoltak be és találtak rá a kutyára a lakásban.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
2


Érdekes

Érdekes
0

A Agyonverik a hatóságok az intézményes karanténban lévő emberek kutyáit, macskáit Kínában bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk