A két kutya elválaszthatatlan a menhelyen, meg is van rá az okuk

Olvasási idő:1 Perc, 8 Másodperc

Az állatoknak ugyanúgy vannak érzései, mint az embereknek. Erre már számtalan példát láttunk és talán már nem is kell bebizonyítani.

Szeretetre vágynak ők is, barátokra és családra is szükségük van – sajnos rengeteg kutyának nem adatik ez meg. Még mindig sok állat él az utcán és ha valaki kidobja őket azzal nagy traumát okoz a kutyájának.

A lenti történet viszont két olyan kutyáról szól, aki egymást támogatták és segítették.

CC és Chewbacca két kutya, akiket a tulajdonosaik még gyerekként kaptak. Majd amikor a családnak megváltozott a helyzete, a kutyákat egyszerűen bevitték a menhelyre. Az Egyesült Államokban, Iowa államban kerültek a kutyák az Animal Rescue League nevű menhely gondozásába.

El sem tudjuk képzelni, milyen szomorúak lehettek az állatok, mikor a család kirakta őket és hirtelen rács mögött találtak magukat.

De a nagy szomorúság közepette a két kutya segítette és támogatta egymást.

A két kutya szinte mindig együtt volt, szó szerint azt szerették a legjobban, ha egymás mellett pihenhettek a menhelyen is.

A menhely dolgozói látták, hogy nem is érdemes a kutyusokat szétválasztani mert azzal csak rosszat tesznek nekik. Ezért úgy döntöttek, hogy együtt maradhatnak.

Szerencsére az interneten elterjedt a két elválaszthatatlan barát története és ennek eredménye az volt, hogy jelentkezett egy család aki mindkét kutyát örökbe akarta fogadni.

A közösségi médiának köszönhetően mond mindkét kutyusnak új otthona van és egy olyan szerető családnál laknak, akik szívesen gondoskodnak róluk.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A két kutya elválaszthatatlan a menhelyen, meg is van rá az okuk bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk