4 évig kitartóan várt egy kutya családja visszatérésére az úton ott, ahol a gazdái elvesztették

Olvasási idő:1 Perc, 12 Másodperc

Sokan próbáltak segíteni a lesoványodott, éhező állatnak, volt, aki be is fogadta őt, de az eb mindig visszaszökött ugyanarra a helyre, ahol utoljára látta a családját. Gazdái végül előkerültek, mégsem lett teljes a happyend.

A kutyahűség újabb hihetetlen példája vált a háló kedvencévé.

A thaiföldi Leót négy évvel ezelőtt gazdái ottfelejtették egy benzinkút közelében. Attól a naptól kezdve a kis slavu nem hagyta el azt a helyet, és megvárta, amíg családja visszatér – írta a BoredPanda.

Az emberek próbáltak segíteni a lesoványodott, éhező Leónak, akit még valami bőrbetegség is megtámadott. Egy Saowalak nevű asszony vette őt gondozásába, etette, és hazavitte, de Leo minden alkalommal megszökött, és ugyanarra a helyre ment vissza az út mentén.

Az asszony végül feladta és innentől kezdve csak élelmet vitt neki.

Egy másik környékbeli lakos a közösségi médián keresztül próbálta megtalálni Leo gazdáit. Képeket töltött fel a kutyáról, és megemlítette, hogy Leo négy éve várja őket.

A jószándékú emberek aztán megosztották a posztot, és a csoda megtörtént:

Leo, akit valójában BonBonnak hívtak, visszakapta családját. Gazdái négy évvel korábban próbálták felkutatni őt, miután rájöttek, hogy eltűnt, de miután nem találták, a legrosszabbra számítottak.

A történet mégsem végződött kölcsönös hepienddel:

BonBon ugyan örült, hogy előkerültek régi gazdái, de nem akart velük hazamenni, úgy tűnt, hogy inkább a gondját viselő asszonnyal akar maradni.

A család végül elfogadta a kutyus döntését, hagyták, hogy Saowalakkal maradjon, de megígérték, hogy segítik megmentőjét, fizetik az állatorvost, és természetesen rendszeresen meglátogatják a megkerült kedvencet.

szmo.hu

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
2


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A 4 évig kitartóan várt egy kutya családja visszatérésére az úton ott, ahol a gazdái elvesztették bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk