A nő a halálán lévő kutyát gondozza – de a történet nem úgy folytatódik, ahogy ő azt gondolta

Olvasási idő:1 Perc, 5 Másodperc

Sajnos Billynek a kutyának nem volt túl szerencsés élete. Ha nincs az a kedves hölgy aki megmenti az életét, akkor ma Billy már nem élne, írta a The Dodo.

Valia Orfanidou a vezetője a  “The Orphan Pet” nevű állatmentő szervezetnek. A hölgynek az a célja, hogy a Billyjez hasonló szörnyű körülmények között élő kutyákat megmentse.

Orfanidou kezelteti az állatokat, ételt ad nekik és megtanítja őket arra, hogyan éljenek egy családban. Utána pedig befogadó családot keres nekik.

Sokan megkérdezik Orfanidou-t, hogy mit csinál a kutyával akit megmentett, hogyan tudja őt egy másik családnál elhelyezni. A kutyák szeretik őt! Természetesen a hölgy tudja, hogy ha minden megmentett kutyát megtart, akkor már nem lesz pénze még több kutyát megmenteni.

“Ha csak befogadsz egy kutyát, az azt jelenti, hogy később már nem lesz veled. Egy másik családhoz fog kerülni, tehát ez az elengedésről szól.

Billy persze a kezelések és a gondoskodás hatására jobban van és most már el lehet helyezni őt egy családnál. De hogyan tudja, milyen az, amikor még soha nem kapott szeretetet!

“A kutyáknak megvan az a fantasztikus képességük, hogy a jelenben éljenek. Nem foglalkoznak sem a jövővel sem a múlttal.” -mondta a hölgy.

Nézd meg a lenti filmet Billy átalakulásáról és kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy mások is olvashassanak ennek a hölgynek a munkásságáról.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
6


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A nő a halálán lévő kutyát gondozza – de a történet nem úgy folytatódik, ahogy ő azt gondolta bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk