Szívszorító: gazdája életét védte a kutya, akit halálra szúrtak Csepelen – gazdája hat szúrást kapott

Olvasási idő:2 Perc, 7 Másodperc

A fiatal férfibe kutyasétáltatás közben kötött bele egy öt fős társaság, akik közül ketten késsel támadtak rájuk. A helyiek elmondták: a kutya a gazdáját védte, azért kapta a halálos sebet. A gazdit jelenleg intenzív osztályon ápolják.

Mint arról a Bors is beszámolt: egy öt fős társaság a kutyákon kapott össze egy kutyáját sétáltató fiatal férfivel a csepeli Vasas utcában ma hajnalban. A vita azonban hamar elfajult, az öt fős brigádból ugyanis ketten azonnal kést rántottak, és egyikük a férfit, míg másikuk a kutyát támadta meg.

A késelés után a társaság elmenekült, és magára hagyta kutyát és a gazdáját, akit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, míg kutyája nem élte túl a támadást.

Információink szerint a bull típusú kutya a gazdáját próbálta megvédeni, ezért késelték meg:
– Szegény kutya azonnal a gazdája védelmére kelt, próbálta megóvni, és azok a szörnyetegek azonnal leszúrták, míg a srác hat szúrást kapott

– mondta a Borsnak egy helyi. Hozzátette, hogy úgy tudja, hogy N. Á. imádta kutyusát, ahogyan az eb is a férfit. A környékbeliek elmondták, hogy a férfit azonnal kórházba kellett szállítani, míg a kutyát a rendőrség vitte el, ahol vélhetően boncolásnak vetik alá a tetemét.

A kés és a gazdája közé vetette magát az elhunyt hős eb

Információink szerint a támadók a szúrás után, mintha mi sem történt volna, hazaballagtak, azonban nem sokkal később, a tetthelytől nem messze álló otthonukban kapták el őket a zsaruk.

– Az esettel kapcsolatban a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai percekkel később a helyszín közelében öt embert fogtak el és állítottak elő, elszámoltatásuk folyamatban van – közölte a BRFK.

Úgy tudjuk, hogy a fiatalok nemrégiben költöztek a környékre, és sokan igencsak balhés alakoknak ismerik őket.

A kutyus megmentette gazdája életét a sajátjáéval

Egy utcai házban laknak albérletben, és nem igazán örülünk a környéken a hozzájuk hasonlók felbukkanásának. Sajnos már lassan ki sem merünk menni este, mert egyre több a balhés betelepülő. Bele sem merek gondolni, hogy mi történt volna szegény sráccal, ha nincs ott a kutyusa. Lehetséges, hogy már ő sem élne. Nagyon szurkolunk, hogy felépüljön, a kutyát pedig nagyon sajnáljuk

– ingatta a fejét szomorúan egy helyi lakó.

– Osszátok minél többen! Ma éjjel a Vasas utcába az öcsémet éjjel 1 kor öten megszurkálták és a kutyánkat is megölték! Az öcsém intenzíven van! Mindenki tudja, hogy az a környék milyen. Miért nem tesznek ellene?

– tette fel a kétségbeesett kérdést közösségi oldalán a férfi testvére.

A támadók életveszélyt okozó testi sértés, állatkínzás és garázdaság miatt felelhetnek, az ügyben már elrendelték a nyomozást.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
8


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
13


Érdekes

Érdekes
0

A Szívszorító: gazdája életét védte a kutya, akit halálra szúrtak Csepelen – gazdája hat szúrást kapott bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk