Megmentette a gazdáját, de fél óra múlva meghalt

Olvasási idő:1 Perc, 1 Másodperc

A 10 éves yorkshire terrier, Spike, megmentette a gazdája életét, amikor megölt egy kígyót a hátsó kertben, épp csak néhány lépésre a négygyermekes édesanyától. Spike fél órával a hőstett után meghalt egy 2 éves keverékkutyával, Prinsesszel együtt – írja a Mirror. Az előbbit a száján, az utóbbit a lábán harapta meg a hüllő. Louise Grobler azért osztotta meg a történetüket, hogy ezzel állítson emléket Spike hősies önfeláldozásának.

“Spike hősként viselkedett, amikor megtámadott a kígyót. Annyira közel voltam az állathoz, hogyha Spike nem kapja el a nyakát, akkor akár engem is megharaphatott volna. Egyébként meg különös, hogy kígyó volt a kertben, az évnek ebben a szakában még nem szoktak aktívak lenni” – írta a dél-afrikai nő.

Grobler amikor meglátta a kigyót, rohant a szomszédhoz segtséget kérni, de mire visszaért a kutya megölte a hüllőt. Az asszony, amikor észrevette, hogy a kutya nincs jól, bevitte a házba. Az állat bent ivott és evett is a balesetet követő percekben, így nem gondola, hogy megmarta.

Később rájött, hogy de, sőt a másik kutyát is. A fiatalabbik eb végignézte, ahogy meghal a barátja, majd ő is elpusztult. Hogy miért nem vitte a nő állatorvoshoz az állatokat, nem tudni, ahogy azt sem, miért nem látta a fiatalabb kutyán a marás nyomát.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
178


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
39


Érdekes

Érdekes
0

A Megmentette a gazdáját, de fél óra múlva meghalt bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk