A kutya elhatározza, hogy egy hatalmas botot cipel be az autóba, hogy hazavigye

Olvasási idő:1 Perc, 17 Másodperc

Henry családjában kiskutya kora óta él és még akkor is, amikor még nagyon kicsi volt, mindig is ő volt a legnagyobb személyiség.

„Henry 2 éves, és mióta akkora volt, mint egy 6 láb magas metró a Subway-től” – mondta Amy W. Martin, Henry gazdája. „Személyisége: kitartó. Ha ez nem az ő módja, akkor NINCS mód.”

Az összes dolog közül, amiben Henry nagyon nem hajlandó kompromisszumot kötni, a botok határozottan ott vannak. Henry nagyon szereti a botokat, és ha talál egy jót, miközben kint van, mindig eltökélt szándéka, hogy megpróbálja megtalálni a módját, hogyan vigye haza annak ellenére, hogy a szülei másként mondták neki.

„Szereti a botokat, de igyekszünk nem hagyni, hogy megrágja őket, mert vérzett a szája” – mondta Martin. “Ha talál egyet egy séta közben, akkor tárgyalnunk kell vele, amikor visszaérünk az autóhoz.”

Nemrég Henry megtalálta a legnagyobb botot, és nem volt hajlandó meghallgatni senkit, aki azt mondta neki, hogy nem tudja megtartani. Amikor visszaért a kocsihoz, gyorsan megpróbálta megtalálni a módját, hogy bejusson a botba – de sajnos a bot nem működött együtt.

@sir.henryarchibald bish I’m a collector I need dis. let me bring it home #DealGuesser #foryoupage #englishbulldog #fyp #blackfriday ♬ original sound – Sir. Henry Archibald

Bármennyire is próbálkozott, Henry egyszerűen nem találta a módját, hogy a botot az autóba tegye, és nagyon csalódott volt mindenkiben, aki nem volt hajlandó segíteni neki. Végül el kellett hagynia, de az igyekezete, hogy magával vigye, hősies volt – és nem meglepő.

„Nem újdonság, hogy a botot az autóba próbálja bevinni” – mondta Martin. – Tipikus rá!

Követheted Henryt a TikTokon és az Instagramon .

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya elhatározza, hogy egy hatalmas botot cipel be az autóba, hogy hazavigye bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk