Rambo a megmentett kutya új élete

Olvasási idő:1 Perc, 5 Másodperc

A kutyára egy erdőben találtak rá kidobva. A sérüléseiből ítélve csali lehetett, tehát rajta “gyakoroltak” a harci kutyák. Most végre biztonságban van, és megkap minden szeretetet, hogy olyan életet élhessen, amilyet eddig kellett volna.

Rambot a Pit bull-t a Rock Hill erdőben találta meg az ingatlan ügynök Casey Lawrence, aki véletlenül bukkant rá az állatra, miután visszafelé eltévedt egy ingatlan bemutatóról. A sebeiből itélve ő egy csali kutya volt.

(A csali kutya olyan, mint a boxzsák a bokszolóknak, arra használják a harcoltatók, hogy rájuk engedik a saját harcoló kutyáikat, hogy rajtuk edzhessenek, viszont hogy ne sérülhessenek meg a harcoló kutyák, általában ellehetetlenítik a csali kutyát. Pl: leragasztják a száját vagy letörik a fogait, hogy ne haraphasson vissza).

A szegény kutyának amputálni kellett a hátsó lábait. A műtét után “kocsi túrára” vitték, hogy élvezhesse a szabadságot, amíg gyógyul. Jelenleg az első műtétjéből lábadozik, de sajnos még néhány vár rá.

Ennek ellenére Rambo már csóválja a farkát és élvezi a játékokat, öleléseket, amit a korház dolgozóitól és az ideiglenes befogadóktól kap. Vélhetően még soha nem találkozott ennyi szeretettel korábban.

Rambo egy behódoló kutya, aki túl gyengéd ahhoz, hogy harcoljon. Le szokták kötözni, hogy más kutyák harcolhassanak rajta.

Most végre az lehet, akinek lennie kell.

Jelenleg Rambo kerekesszékében van, de az állatorvosok azon dolgoznak, hogy újra szabadon futhasson.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
3


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
0

A Rambo a megmentett kutya új élete bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk