Az elveszett kutya 70 kilométert sétál Kalifornián át, hogy végre örök családot találjon

Olvasási idő:1 Perc, 37 Másodperc

Nem ritka, hogy az elveszett kutyák messzire elkóborolnak otthonaiktól. Suzette Hall kutyamentő tapasztalata szerint ez különbözteti meg őket az elhagyott kutyáktól.

„Az elhagyottak ott maradnak, ahol a tulajdonosaik hagyták őket” – mondta Hall. “De az elveszettek csak vándorolnak.”

Így amikor felhívták egy nemrég örökbefogadott Koa nevű kutyáról, aki megszökött új otthonából, Hall tudta, hogy hosszú út vár rá.

Hall soha nem számított arra, hogy az elveszett kölyökkutya több mint 70 kilométert sétál  Kalifornián keresztül, mielőtt megtalálja a megfelelő  végleges otthont.

Hall és mentőtársa közzétették Koa információit a helyi közösségi oldalakon, ügyelve arra, hogy értesítsék a szomszédos városokat, hogy eltűnt.

– Aztán elkezdtük látni ezeket a megfigyeléseket – mondta Hall. – Nem tudom, hogyan került ezekbe a különböző városokba , de mindenhova elment.

Hall szerint a Koát megfigyelték Dél-Kalifornia maroknyi városában.

“Yorba Lindától a Fountain Valley-ig, a Huntington Beach-től Westminsterig utazott” – írta Hall Facebook-bejegyzésében . – Az összes rendőrség és az összes város tudott róla.

Két hónapnyi utazás után Koa Westminsterben kötött ki – körülbelül 70 kilométerre örökbefogadó otthonától.

Hall reagált a megfigyelésre és megtalálta Koát egy templomban bujkálva. Felállította a csapdáját, és várt, de Koa nem fogadta el a csalit.

„Senki sem tudta megszerezni, mert annyira sivár volt” – mondta Hall.

De miután két hónapon át megpróbálta elkapni, Hall elhatározta, hogy egyszer s mindenkorra megmenti Koát. Két westminsteri állatvédő tiszt segítségével Hall be tudta terelni Koát egy zárt térbe, miközben a tisztek biztonságosan behálózták.

„Csak csoda volt, hogy megszereztük” – mondta Hall.

Hall egyenesen az állatorvoshoz vitte Koát, majd felhívta örökbefogadó szüleit, akik visszaadták neki Koát.

Koa, aki hihetetlenül sovány volt, amikor Hall megmentette, megkapta a szükséges állatorvosi ellátást, és gyorsan felépült hosszú utazásából. Aztán megismerkedett örökkévaló családjával.

„Örökké tartott, míg kibújt a burkából, de most már csak egy szerelem” – mondta Hall.

Koának most csodálatos családja és szerető otthona van. Amikor nem bújik össze az embereivel, Koa a hátsó udvarában játszik. És nem próbál újra elkalandozni.

„Az újdonsült gazdája egyszerűen szereti őt” – mondta Hall. – Neki van a legjobb élete.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az elveszett kutya 70 kilométert sétál Kalifornián át, hogy végre örök családot találjon bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk