A kutyák összefognak, hogy megmentsék gazdájukat, miután az összeesett a hegyi ösvényen

Olvasási idő:1 Perc, 11 Másodperc

A minap egy 71 éves férfi két kutyájával sétálni indult egy hegyi ösvényen az angliai Cumbriában. A kutyák kétségtelenül lelkesen és izgatottan várták, hogy kint lehessen felfedezni – de aztán megtörtént az elképzelhetetlen.

És egy pillanat alatt tudták, mit kell tenniük.

Nem sokkal azután, hogy elhaladt egy másik túrázó mellett, aki másfelé haladt az ösvényen, a kutyák gazdáját egészséügyi vészhelyzett érte. Rohamot kapott, és hamarosan elvesztette az eszméletét.

Nem volt a közelben másik személy, aki látta volna. De a férfi messze nem volt egyedül. Kölykei, felismerve szorongását, akcióba lendültek.

„Elképesztő módon az egyik kutyája, egy fekete labrador az elhaladó sétáló után rohant, ugatva, hogy felhívja magára a figyelmét, és megpróbálta visszatérni, amit a nő rendesen meg is tett” – írta a Keswick Mountain Rescue Team. – Megtalálta a másik kutyát, egy golden retrivert, aki az eszméletlen férfi mellett feküdt.

A túrázónak volt telefonja, és segítséget tudott hívni. De a férfi két kutyája mentette meg a napot.

Nemsokára megérkeztek a mentők, hogy segítsenek a férfinak, aki magához tért. Szerencsére addigra a férfi már elég jól volt ahhoz, hogy végigjárja az ösvényt a várakozó mentőautóval.

„Nagyon meglepett, amikor a történet kibontakozott a mentés során” – mondta a Keswick Mountain Rescue Team szóvivője . – Időnként hallasz ilyesmiről, de soha nem számítasz rá, hogy első kézből hallod.

Úgy tűnt, hogy a férfi rendben lesz – nem kis részben hűséges kutyái hősies tetteinek köszönhetően, akik közül az egyik mellette maradt szorongása alatt, a másik pedig segítséget kért.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutyák összefognak, hogy megmentsék gazdájukat, miután az összeesett a hegyi ösvényen bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk