15 emeletnyi zuhanást élt túl a vak kutya

Olvasási idő:58 Másodperc

A 13 éves eb Sacramento egyik legmagasabb lakóházából zuhant ki, a lehető legjobb helyre.

„Csoda”. Ezzel a szóval lehet a legjobban jellemezni, hogy még életben van a 13 éves kistestű kutya, aki még járni is képes volt a 15 emeletes zuhanás után. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a Sam nevű, félig vak kutya mindössze néhány bordáját törte el, valamint medencecsont-repedést szenvedett, miután kiesett a kaliforniai városban található Bridgeway Towers lakóházból.

 

Gazdája, Bill McCourt elmondása szerint elsőre senki sem akarja elhinni neki, hogy a 13 éves eb valóban a 15. emeleten található erkélyről zuhant ki. A férfi anyja „egyértelmű csodaként” jellemezte az esetet.

McCourt a WPTV-nek elmondta: kutyája a szomszédos erkélyre átkúszva próbált meg visszajutni a lakásba, és onnan esett bele a talajszinten található jakuzzis medencébe. A Sacramento Bee cikke szerint az eb elsuhant egy, a 8. emeleten kávézó lakó orra előtt, majd hangos csobbanással csapódott be a medence vízébe, felkeltve a közelben lévő karbantartók figyelmét. A kutya végül saját erejéből mászott ki a partra.

Samnek az állatorvosok elmondása szerint másfél-két hónap múlva már teljesen gyógyult lesz, de gazdája már most közölte, hogy „az erkélyen töltött napoknak vége”.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
8


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
4

A 15 emeletnyi zuhanást élt túl a vak kutya bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk