Egy kóbor kutyát mentettek ki a benzinkútról, majd életében először alszik ágyban

Olvasási idő:2 Perc, 2 Másodperc

A szomorú valóság az, hogy bár minden kutya értékes és tökéletes, nem mindegyiküknek van szerető, örökkévaló otthona.

Mint például ennek a szegény hajléktalan kutyusnak, akit egy ukrajnai benzinkúton találtak. Aranyos, mindig fenntartások nélkül üdvözli a vásárlókat és az autósokat. Lehet, hogy nem tartozik a személyzethez, de ez a kutya a legédesebb fogadtatásban részesül.

Ő egy kis krém-bézs színű kutyus, aki gyakran jár a benzinkútra. Ez a kutya szeret köszönni az embereknek, ételt és szeretetet kér. Mindig is szerette az embereket, szelíd természetét bárki tanúsíthatja.

Ez a kis kutya szeret ott sétálni, ahol a teherautók vannak. Olyan helyeken is sétálgat, ahol tudja, hogy emberek járnak arra, hogy élelemért könyöröghessen. Azonban általában figyelmen kívül hagyják, ezért aztán átmegy egy közeli mezőre, hogy keressen magának.

Senki sem tudta, hogy volt-e valaha családja vagy honnan jött. Ami a helyieket illeti, a benzinkút törzsvendége, sőt, néhányszor még kölyköknek is adott életet.

A Love Furry Friends mentőcsatorna célja, hogy a kutyáknak olyan otthont adjon, amilyet megérdemelnek, és még többet.

Egy nő vezeti, és a YouTube csatornájának “About” részében ez áll:

“I AM A DOG LOVER AND WOULD DO ANYTHING TO HELP AN ANIMAL IN NEED. UKRAJNÁBAN ÉLEK, NAGYON HIDEG VAN TÉLEN ÉS SOK SZENVEDŐ KUTYA VAN! ELHAGYOTT, HAJLÉKTALAN ÉS BÁNTALMAZOTT KUTYÁKAT MENTEK KI AZ UTCÁRÓL ÉS TALÁLOK NEKIK MEGFELELŐ SZERETŐ ÖRÖK OTTHONT! MINDEN ELJÁRÁST A KUTYÁKÉRT A SAJÁT PÉNZEMBŐL VÉGZEK, ÉS NEM SZÁMÍTOK FEL SEMMILYEN DÍJAT AZ ÖRÖKBEFOGADÁSÉRT! SZERETNÉK PÉLDÁT MUTATNI MÁSOKNAK, HOGY TÖRŐDJENEK AZ ÁLLATOKKAL, ÉS NE FÉLJENEK KITÁRNI A KARJUKAT A SEGÍTSÉGÉRT ÉS A SZERETETÉRT!”

Így abban a pillanatban, amikor meglátta a kutyát, megnézte a kölyök állapotát, és úgy döntött, hogy gondoskodik róla.

Az első állomás az állatorvosi rendelő volt, ahol a kutyát megvizsgálták parazitákra és bolhákra.

Linda, a kutya új neve Linda, általános közérzetét és általános egészségi állapotát vizsgálták. Bizonyos területeken gyulladások voltak és kullancsok tapadtak meg.

De megfelelő gyógyszerekkel és oltásokkal Linda állapota biztosan javulni fog.

Linda sokáig volt kint, így a szőre nagyon koszos volt. A cél az volt, hogy megelőzzék a fertőzéseket és a fertőzéseket, ezért általános ápoláson esett át.

Arról nem is beszélve, hogy a tisztasága növelné az örökbefogadási esélyeit.

Amikor hazavitték Lindát, olyan boldog volt. Először volt igazi ágya és rengeteg étel. Még barátkozott is a mentő egyik örökbefogadott kiskutyájával.

Lindát végül örökbe fogadták, de soha nem fogja elfelejteni a benzinkút sok emberét. Különösen azt az “angyalt”, aki hazavitte és gondoskodott róla.

Nézd meg, hogyan vált ez a benzinkutas kölyökből értékes kutyus az alábbiakban!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
126


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Egy kóbor kutyát mentettek ki a benzinkútról, majd életében először alszik ágyban bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk