A biztonsági kamera felveszi az imádnivaló pillanatot amit egy utcán sétáló férfi csinál egy kóbor kutyával

Olvasási idő:1 Perc, 20 Másodperc

Szombat reggel korai óráiban Metin Can Şener hazafelé sétált egy törökországi utcán, amikor egy alak előbukkant előtte a sötétségből.

Egy kóborkutya volt – a farka lelkesen hullámozott, amikor közeledett.

Már látta a kutyát, ám nyilvánvalóan csak a nappal folyamán; gyakran lóg az Şener helyi kávézójában, ahol ez a véletlenszerű találkozás 2:51 órakor zajlott.

“Mindig arra az utcára jön” – mondta Şener a The Dodo-nak. “Mindig látom őt a kávézó mellett.”

Ezen a kora reggel azonban Şener és a kutya sokkal jobban megismerkedtek. Mintha ugyanazt az örömteli szellem kényszerítette volna, amikor egy ismerős arcot látott volna ezen az üres utcán, ők ketten reagáltak a legédesebb módon: “Elkezdtük táncolni” – mondta Şener.

A férfi és a kutya már nem idegenek ként haladtak el egymás mellett.

“Jó barátok lettünk” – mondta Şener. “Nekem már négy kutyám van, így nem tudtam hazavinni.”

Szerencsére, annak ellenére, hogy látszólag kóborként él, a kutya jól tápláltnak tűnik – talán azért próbálta magát a környékbeli emberekkel meg barátkoztatni. Aznap reggel véletlenszerű találkozójuk bizonyosan befolyásolta Şener-t.

Sem Şener, sem a kutya nem tudták abban az időben, hogy szívmelengető találkozásukat filmre vették. A kávézó tulajdonosa nyilvánvalóan áttekintette a biztonsági felvételeket és másnap megosztotta azokat Şener-rel.

És mióta online közzétette, a boldog jelenet vírusosan terjedni kezdett.

“Meglepett, hogy láttam, hogy kamerával rögzítették. Azt hiszem,  ez nagyon szórakoztató” – mondta Şener. “Mindig szeretek ilyen állatokkal táncolni. Még jobban szeretem az állatokat, mint az embereket.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
15


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A biztonsági kamera felveszi az imádnivaló pillanatot amit egy utcán sétáló férfi csinál egy kóbor kutyával bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk