Átaludta a fegyveres rablást a cuki őrkutya

Olvasási idő:55 Másodperc

A kutya olyan mélyen szundított, hogy észre sem vette, mi történik körülötte.

Tény, hogy a husky nem a legharciasabb vérebek közé sorolható, jámbor és beszédes természete miatt imádja őket mindenki, gazdája mégis azt hitte, hasznát veszi majd ékszerüzlete védelmében.

A thaiföldi Csiangmaj városának egyik ékszerüzletében történt a rablás. A biztonsági kamera felvételein az látszik, ahogyan egy férfi egy fegyvernek látszó tárggyal követelőzik az eladótól, aki kénytelen volt eleget tenni a kérésnek, és odaadta a kassza tartalmát.

Ezalatt a tündéri, de jelen esetben hasznavehetetlen Lucky névre hallgató husky békésen, mit sem érzékelve abból, ami körülötte zajlik szunyókált tovább. Az interneten óriási sikernek örvend a videó, amiről kiderült, mindössze egy megrendezett biztonsági teszt kedvéért jött létre. Sem a betörés, sem a fegyver, de még az átadott pénz sem volt valódi. Az egyetlen valós dolog a felvételen az édesen és gondtalanul szendergő Lucky.

A kutya gazdája elárulta, éles helyzetben valószínűleg másképp viselkedett volna az állat, de a megrendezett jelenetben a betörőt alakító férfi egy helyi rendőr volt, akit Lucky jól ismert, és barátként tart számon, valamint semmilyen veszélyre utaló szagot nem érzett, így feleslegesnek tartotta megerőltetni magát.


Vicces

Vicces

3


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
2

A Átaludta a fegyveres rablást a cuki őrkutya bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk