Londonban a kutyák külön buszos városnézésre mehetnek

Olvasási idő:44 Másodperc

A speciálisan kutyáknak összeállított K9 városnéző járat a legjobb parkokat és sétálós helyeket mutatja meg London négylábúinak.

 

Egy kutyának sokkal kevesebb lehetősége nyílik arra, hogy felfedezze a várost, amelyben él, vagy ahová látogat, épp ezért már bőven ideje volt, hogy indítsanak egy városnéző buszjáratot négylábúak számára is. A K9 névre keresztelt járatra felszálló kutyák (na jó, és gazdáik, ha minden áron menni akarnak) London legizgalmasabb parkjait, futtatóit és sétálós helyeit nézhetik meg, de belekóstolhatnak a helyi kutyatörténelembe is: ellátogatnak például a Buckingham-palotához, ahol hallhatnak a királynő corgijairól, de megnézik a város egyetlen kutyatemetőjét is.

Ha a kutyáknak megtetszik egy park, bármikor leugorhatnak a buszról, a gazdik pedig kapnak egy térképet a kutyabarát helyekről a közelben, hogy még jobban megismerjék a környéket.

A városnéző túra nagyjából 1,5 óráig tart, és természetesen profi idegenvezető kommentárjai kísérik.Ha kutyával mész Londonba, ezen az oldalon tudsz jegyet foglalni rá.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Londonban a kutyák külön buszos városnézésre mehetnek bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk