A légierő veteránja és hűséges kutyája még a betegségben is végig egymás mellett maradnak. De akkor az egyikük meghal és olyan dolog történik, amire senki nem számított.

Olvasási idő:1 Perc, 54 Másodperc

Nem véletlen, hogy a bolygó összes állatából a kutyákat nevezik az ember legjobb barátjának.

Daniel Hove veterán és hűséges kutyája, Gunner egy egész életen át kalandokat töltött együtt, de amikor Gunner rájött, hogy a vége a szeretett gazdija életének, egyszerűen nem tudott életben maradni nélküle.

Daniel Hove egy nagyon híres tűzoltó volt, aki karrierjét a Légierőben kezdte, majd később Burnsville-i közösségében szolgált.

“Ő olyasvalaki volt, akire osztálya támaszkodott, hogy újítson, oktasson, képezzen és lépést tartson az új tűzoltási technikával ” – mondta lánya, Heather, a Kare 11 News-nak.

Sajnos a hősies tűzoltót és veterán, miután 2011-ben hasnyálmirigy-rákot diagnosztizáltak és 2012-ben kénytelenek voltak nyugdíjba vonulni. . Valójában Hove 11 éves kutyája szinte soha nem hagyta el. Világos volt, hogy elválaszthatatlanok.

Sajnos Hove állapota utolsó éveiben súlyosan romlott. De bár Gunner maga is egy 90 kilós kutya volt, a pár mindig együtt.

“Legjobb barátok voltak a végéig. Baráti vadászat volt, mindenhova együtt mentek. ” Hove lánya, Heather, elmondta a Kare 11-nek .

A pár elválaszthatatlan, így nem volt meglepő, hogy amikor Gunner megbetegedett, Hove belépett az utolsó napjaiba.

Heather azt mondta, hogy egy nap Gunnerre nézett és tudta, hogy feladja a harcot. A család tudta, hogy csak idő kérdése, mielőtt békében el kell engedniük Gunnert.

Elmondta a Kare 11 News-nak,

Apámmnak nem válaszol, a kutya nem reagált. Tehát láttuk, hogy már nem sokat mozgott, nem ment jól – tudtuk, hogy itt az idő. ”

“Felhívtam az állatorvos rendelőintézetet, ahol már dolgoztam” – mondta. – Azonnal bevittek és odarohantam vele és végül fájdalommentesen eltávozott tőlünk.

És körülbelül másfél órával később apám is ment utána “

Érthető volt, hogy a veterán lánya megdöbbentette apja halála, ám hálás volt, hogy nem látta szenvedni hűséges társát. Úgy véli, hogy apja betegsége okozta Gunner szellemi és végül egészségi állapota romlását is, mivel nem tudta elviselni, hogy távol legyenek egymástól.

„Azt mondtam, hogy nem tudom, mi lesz traumatikusabb neki.” Hogy megpróbáljuk együtt elaltatni- – hogy megszüntesse a szenvedését, vagy ha hagyja, hogy az apja meghaljon, a kutya meg utána még élhet tovább. Tudtuk, hogy együtt fognak menni. Csak nem tudtuk, hogy csak pár óra eltéréssel fog ez megtörténni.. ”

– Gunner nem lehetett apám nélkül – tette hozzá Nicoletti. “Azt hiszem, úgy döntött, hogy vele megy.”

Legalább egymással voltak az utolsó napjaikban. És kényelmet kellett biztosítani családjuknak, hogy tudják, hogy együtt voltak a mennyben.

 

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
7


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A légierő veteránja és hűséges kutyája még a betegségben is végig egymás mellett maradnak. De akkor az egyikük meghal és olyan dolog történik, amire senki nem számított. bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk