A riporter éppen egy történetről forgat a menhelyen, mikor oda megy egy kutya és olyan dolog történik, ami mindkettőjük életét megváltoztatja

Olvasási idő:1 Perc, 44 Másodperc

Amikor elfogadunk egy kutyát, ennek a döntésnek csak egy része múlik rajtunk. A legtöbb esetben valójában először kutyáink választanak minket. Egyes kutyák még meglepnek bennünket és belénk szeret, amikor legkevésbé számítunk rá.

Ugyanez volt a helyzet egy állatmenhelyen lévő kutyával. Beleszeretett egy hírriporterbe, aki a menhelyen beszélt egy történetet. Tehát hajlandó volt bármit megtenni, hogy észrevegye és őt is megszeresse. Az újságíró keveset tudott róla, nem is sejtette személyes története még híresebbé vált, mint az, amelyről beszámolt.

Sok menhelyi kutya kíváncsiságból figyelte az embert, de egy adott kutya nem félt lépni. Megközelítette az újságírót és megmutatta neki a lehető legtöbb szeretet. Az újságíró és a kutya közötti szívmelengető interakciót videón rögzítették. A közösségi médiában megosztották és megérintették az emberek szívét a világ minden tájáról. Ez a videó tökéletes példa arra, hogy a kutyák hogyan választanak minket.

Egy életet megváltoztató ölelés

A videóban a kutya átölelte a riportert, nem engedve a szeretetéből. Szorosan a lány lábaira ragaszkodik és a feje felé fordul. Úgy tűnik, hogy a szegény kutya  egy alom volt kölyökkutyája, mielőtt megérkezett a menedékbe. Tehát kétségbeesetten talált valakit, aki igazán szeretni fogja.

Annak ellenére, hogy a riportert valószínűleg megzavarja a kutya tette, boldogan fogadja a viselkedését. Óvatosan a kutyára hajtja a fejét, erre akutya még jobban tapad rá. A videó kb. 30 másodperc hosszú, ez az egyik legszebb ölelés , amelyet valaha forgattunk, mondták később.

Mivel ez az imádnivaló videó az interneten gyorsan terjedt, egy könnyfakasztó történet is jött vele. Úgy tűnik, a riporter örökbefogadta a kutyát, miután híres ölelésük megtörtént. A kutya a riportert választotta  és az  nem tudta mondani, hogy nem. Mindenki, aki kommentálta a videót, egyetértett abban, hogy a kutya örökbefogadása az egyetlen opció volt. Ha egy kutya hosszú ideig megölel téged, nincs más választása, mint örökké szeretni őt.

Örömmel látom, hogy az ilyen videók boldog véget érnek. Nyilvánvaló, hogy a kutyát és az embert a legjobb barátoknak szánták. Tehát, amikor legközelebb egy kutyát akarsz örökbe fogadni, légy türelmes, mert a tökéletes kutya ugyanúgy szeret téged, mint te. Végül is az a kötelék, amelyet megosztunk szőrös barátainkkal, megszakíthatatlan.

Nézd meg az imádnivaló pillanatot itt:


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
14


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A riporter éppen egy történetről forgat a menhelyen, mikor oda megy egy kutya és olyan dolog történik, ami mindkettőjük életét megváltoztatja bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk