Négy hősies fiú mentett meg, egy kikötözött kutyát Detroitban

Olvasási idő:1 Perc, 30 Másodperc

A testvérek, Kevin, Kenneth és Kenny, valamint barátjuk, Andrew Daniels, saját helyi munkát folytattak és segítettek egy helyi idős asszonynak, aki egy helyi házba költözött, amikor sokkoló dolog került a szemék elé.

 

Egy ház hátsó bejárata felé felfedeztek egy elhagyott és éhező kutyát. Szegényt zsinórokkal kötötték össze, a kutya remegett és súlyosan alul táplált volt.

A fiúk tudták, hogy gyorsan kell cselekedniük. Gyorsan megszabadították a kutyát a kötelektől, kabátba csomagolták és hogy ételt adjanak neki saját otthonukba vitték. Elnevezték Sparkles-ot, és órákig játszottak vele, mielőtt felhívták a Detroit Pit Crew Rescue-t, egy helyi nonprofit szervezetet , hogy megbizonyosodjanak arról, hogy biztonságos helyre tudják helyezni.

Amikor a mentőcsapat megérkezett, megköszönte a jószívű fiúk kemény munkáját. Természetesen a gyerekek elsődleges célja az volt, hogy a Sparkles-ről gondoskodjanak, és ő is ezt fogja tenni.. Theresa Sumpter, a szervezet vezetője elmondta a WDIV- vel folytatott interjújában ;

“Meg lehet mondani, hogy igazán szeretik ezt a kutyát, védik a kutyát és meg akarnak győződni arról, hogy a kutya jó helyre megy.”

A rövid interjú után a fiúk átöleltek és megcsókolták a Sparkle-t, majd a mentőcsapat elvitte. A Sparkle-et gyorsan elvitték az állatorvoshoz és még néhány rutinellenőrzés után megkapta a „menj előre” jelzést, és elküldték új testvéréhez.A Pet Tales Rescue, a testvéri szervezet, felügyelte a folyamatot és  Sparkles-t egy ideiglenes gazdához helyezte, aki minden szükséges törődést megad  neki.

 

Meglepő módon, ez nem a vége a történetnek. A mentőcsapat felkérte a fiúkat, hogy hívják fel őket, ha valaha is találkoztak egy másik rászoruló állattal és lelkesen fogadták el a kérést.

Néhány hónappal azután, hogy megmentették a Sparkle-t, megtették ígéretüket és további két kutyát segítettek megmenteni a koborástól!

Mindannyian megtanulhatjuk e fiatal fiúk önzetlen cselekedeteit, ha keresi a módját, hogy kezet tudjon nyújtani a rászorulóknak. Milyen ragyogó példák mindannyiunk számára.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
5


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Négy hősies fiú mentett meg, egy kikötözött kutyát Detroitban bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk