Tudtad, hogy Gödöllő határában filmsztár farkasok élnek?

Olvasási idő:46 Másodperc

Gödöllő határában találni meg azt a Vadállat Menhelyet, ahol Újváry Dóra etológus és férje, Horkai Zoltán világhírű filmes állatkoordinátor tart “néhány” állatot: 28 farkast, hét kutyát, hatvan vaddisznót, negyven gímszarvast, négy lovat, három barnamedvét, egy hiúzt, egy rókát, és egy mosómedvét.

A telepen nemcsak tartják az állatokat, sok a filmsztár köztük, hiszen Horkai Zoltán rendszeresen járja velük a forgatásokat, fotózásokat, természet- és reklámfilmek, nagyjátékfilmek világát immár húsz éve.

 

A feladatokat mindig úgy hajtják végre, hogy az állat semmiképpen sem sérüljön sem fizikailag, sem lelkileg. Nemcsak az éppen  náluk élő állatokkal dolgoznak,  összeszokott csapatként bármit megoldanak: Iványi Péter, Zoltán üzlettársa foglalkozik a központ menedzselésével, de részt vesz az állatok kiképzésében is, Újváry Dórinak pedig különleges kapcsolata van az állatokkal, többet közülük ő nevelt fel.

 

Zoltánék egyik legjobb és legnehezebb munkája 2008-ban volt, amikor a Timberland Mountain Athletic Series sportcipő reklámját forgatták Csehországban. A színész hat farkassal, egy medvével és egy vaddisznóval futott együtt:


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Tudtad, hogy Gödöllő határában filmsztár farkasok élnek? bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk