A kutyaviadalokhoz használták a kutyát, aztán megkötözve magára hagyták, de most teljesen átalakult

Olvasási idő:1 Perc, 15 Másodperc

Nem titok az, hogy nagyon sok állat szenved a földön. Az embernek még mindig kevéssé tisztelik az állatok életét, gyakran pedig kihasználják őket és az állatok gyakran szörnyű körülmények között élnek.

Szerencsére mindig vannak olyan emberek, akik mindent megtesznek a sebesült, elhagyott vagy bajban lévő állatokért. Ilyen például a texasi SPCA állatmentő egyesület és munkatársai. Ezek a hősök egy érdekes történetet osztottak meg egy kutyával kapcsolatban.

A szegény állatot kutyaviadalok során használták. Ez az illegális dolog sajnos még mindig létezik.  Az állat teljesen le volt fogyva, hihetetlenül gyenge volt. Egy vastag láncon tartották őt fogva, írta a The Dodo.

A négylábú olyan gyenge volt, hogy alig tudott felkelni. Ezért az orvosok kimentek a helyszínre, hogy segítsenek rajta. Az alultápláltság és a kiszáradás miatt a kutya nemcsak hogy le volt gyengülve, de fertősékkel is küszködött. Az orvosok bevitték őt a klinikára, ahol azonnal kapott enni és inni, majd vérátömlesztést is kapott.

A kutya a híres Gwen Stefani énekes után kapta a nevét. A megfelelő kezelés, az étel és a szerető gondoskodás meghozta az eredményét. A kutya lassan javulni kezdett. Egy idő után már jobban reagált az őt körülvevő emberekre.

Gwen energikus és boldog kutya lett, imád rohangászni. Most olyan emberek veszik őt körül, akik szeretik őt és sokat játszanak vele. Gwen-t befogadták és most jól érzi magát.

Nagyon örülünk, hogy Gwent megmentették! Minden állati élete fontos, nagyon tiszteljük azokat az embereket, akik nap mint nap időt szánnak az állatok megmentésére. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal a Facebook-on!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
7


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
2


Érdekes

Érdekes
1

A A kutyaviadalokhoz használták a kutyát, aztán megkötözve magára hagyták, de most teljesen átalakult bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk