A kutya nagyon boldog, hogy újra találkozhat azzal a személlyel, aki megmentette az életét 2 évvel ezelőtt

Olvasási idő:1 Perc, 48 Másodperc

Honey-t az RSPCA mentette meg, miután két hónapig csapdába esett egy elhagyatott házban. A kutya fogkrémekrn és a konzervdobozokból származó élelmiszer maradékon maradt életben és megmentője, az RSPCA felügyelője, Rachel Leafe sokkot kapott, amikor először megpillantotta. Ő volt a legvékonyabb kutya, akit valaha látott.

“Amikor megmentettem, egy konyhaablakon keresztül kellett bejutnom és sikerült lenyúlnom a szekrények fölé, és olyan könnyű volt, hogy egy kézzel sikerült felemelni” – mondta Leafe sajtóközleményében. „Láthatóan láttam, a vastag szőr ellenére, hogy súlyosan alulsúlyozott. Minden borda körvonala kilátszott a bundán keresztül.”

Leafe azonnal egy sürgősségi állatorvosi kórházba szállította Honey-t, ahol az állatorvos azt mondta, hogy szó szerint még időben megmentették. Annak ellenére, hogy mennyire beteg volt, Honey nagyon hálás volt, hogy ott lehet, és folyamatosan próbált puszit adni és szeretetet mutatni mindenkinek, akivel találkozott. Még minden után is, amin keresztülment, még mindig ő volt a legkedvesebb kutya.

Honey az állatorvosi kórházban, majd az RSPCA gondozásában töltötte az időt, és két hónappal később végre elég erős volt ahhoz, hogy elinduljon örökké új otthonába.

Két év telt el azóta, hogy Honey-t megmentették, és csodálatosan beleilleszkedett új életébe. Nagyon szereti az új családját, és nagyon hálásak mindenkinek, aki hozzájárult az életének megmentéséhez, különösen Leafe-nek. Úgy döntöttek, meghívják az RSPCA felügyelőjét, hogy látogassa meg Honey-t új otthonában, és izgatottan várták, hogyan reagál majd Honey.

Mindenki úgy érezte, Honey azonnal felismeri megmentőjét – és teljesen igazuk volt.

„Amint megjelentem az ajtón, odaszaladt hozzám, és csodálatosan fogadott” – mondta Leafe. „Felugrott, megcsókolta az arcomat, és nem hagyta abba a bajlódást. Nagyon érzelmes volt, mivel akkoriban olyan szoros köteléket alakítottam ki vele.”

Honey annyira izgatott volt, hogy láthatta régi barátját, aki megmentette az életét. Végig ugrott rajta, izgatott volt, hogy boldogan mutassa meg őt annak a személynek, aki segített megvalósítani.

„Hallottam, hogy néha a kutyák felidézik és felismerik azokat, akik segítettek nekik a múltban – és tényleg úgy tűnt, Honey emlékezett rám és a történtekre” – mondta Leafe.

Soha egyetlen kutyának sem kellene átélnie azt, ami Honey-val történt, de most a legjobb új élete van, és mindez Leafe-nek köszönhető. Mindenki annyira izgatott volt, hogy a pár újra egyesülhetett, és kétségtelen, hogy még sok éven át erős kötelék lesz közöttük.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
4


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya nagyon boldog, hogy újra találkozhat azzal a személlyel, aki megmentette az életét 2 évvel ezelőtt bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk