Kutyáik melegítették éjszaka az erdőben eltévedt fiúkat

Olvasási idő:58 Másodperc

Két kiskamasz kutyasétáltatás közben eltévedt egy orosz erdőben, és csak azért nem fagytak halálra éjszaka, mert kutyáik melegítették őket.

Kisebb csoda történt Oroszországban, amikor élve megtalálták azt a két 11 éves fiút, akik előző nap tévedtek el a havas erdőben kutyasétáltatás közben. Ivan Usztyinov és Jevgenyij Lucsnyikov azért éjszakázott az erdőben, mert kutyáik egy mókust üldözve letértek az útról, a gyerekek pedig utánuk szaladtak, és már nem találtak vissza.

 

Az utánuk folytatott keresésbe százak kapcsolódtak be rövid idő alatt, de a példa nélküli erőfeszítés ellenére sem sikerült a nyomukra bukkanni még napnyugta előtt. Igaz, hogy a vidéken szokatlanul enyhe, -6 °C-os volt a hőmérséklet, még így is nagy volt rá az esély, hogy a gyermekek megfagynak az erdőben.

Szerencsére nem így történt, másnap reggel megtalálták azt a helyet, ahol a fiúk és a kutyáik az éjszakát töltötték, majd egy helikopter ki is szúrta az erdőben vándorló csapatot. A pilóta csokoládét dobott le nekik, és rögtön értesítette a földi keresőcsapatot.

A fiúk kisebb fagyási sérüléseket szereztek a lábukon, de ennél rosszabbul is járhattak volna, ha kutyáik nem melegítik őket éjszaka. A srácok elmesélték, hogy felváltva aludtak, hogy egyikük se aludjon el örökre .


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Kutyáik melegítették éjszaka az erdőben eltévedt fiúkat bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk