A kiskutyának teljesen összetört a teste, de mégse adta fel a harcot

Olvasási idő:57 Másodperc

Ezt a szegény kis kutyát megmentették, miután szóltak a bántalmazása miatt. A gazdájánál akiről azt hitte, hogy szerette, súlyosan megsérült, és beütötte a fejét. Sérülései súlyosak voltak. A kutya feje bedagadt, és eleinte nem reagált semmire.

Amint a kiskutya megérkezett az állatorvosi klinikára, azonnal megvizsgálták. . A fejsérülése azt jelentette, hogy a jövője bizonytalan volt. Minden óra számított, mivel szorosan figyelték. Ha rosszabbra fordulna, az állatorvos nem sokat tehetne. De már mindenki annyira szerette a kis harcost. Új emberbarátai és szószólói gondoskodnak arról, hogy a kis kölyök biztonságban legyen, és ne legyenek fájdalmai.

Csodálatos módon a kutya rohamai ellenére javulni kezdett. Nagyon boldog volt, hogy láthatott minden kedves embert, aki eljött a kennelébe. A farokcsóválása epikus. Hihetetlen, hogy egy kutyát hogyan bántalmazhat ennyire egy ember, és még mindig barátjának fogadja el az embereket.

Ahogy a kutya folyamatosan fejlődött, megjött a doki. egy kiváló kezelési tervvel, amely magában foglalja a rohamellenes gyógyszereket, a fehérjében gazdag étrendet és sok szeretetet minden új barátjától! A kis kutya még mindig lábadozik, ahogy beszélünk. A jövője bizonytalan, ezért minden imára szüksége van.

Ha saját szemével szeretné látni a kis kutyus harcost, görgess lefelé, és nézd meg a videót!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
13


Imádom

Imádom
6


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
0

A A kiskutyának teljesen összetört a teste, de mégse adta fel a harcot bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk