A család már kezdte feladni a reményt, hogy valaha látják több hete elveszett kutyájukat. De aztán jön egy telefon és a 10 éves kisfiút hatalmas meglepetés várja hazaérve az iskolából

Olvasási idő:1 Perc, 9 Másodperc

A hónap elején egy tízéves Tyler Bandy nevű fiú kapta a legjobb ajándékot, amit kérhetett. Amikor belépett az ajtón, azonnal elárasztotta a szeretet és a csókok egy régi barátjától – kutyájától, Bruisertől.

Januárban Bruiser, egy szürke-fehér pitbull sétált, amikor egy nyúl után futott és eltévedt.

A Bandy család mindent megtett, hogy megtalálja a Bruisert. Szórólapokat tettek ki floridai szomszédságukba, a Facebookra, régi ruhákat tettek ki otthonuk elé, hogy megérezhesse azok szagát, és többször ellenőrizték a helyi állatvédelmet.

De ahogy teltek a hetek, és nem találtaknyomokat, Tyler édesanyja, Jamie Bandy szerint a család „kezdte elveszíteni a reményt”.

“Ekkor csengett a telefon” – írta a Highlands megyei seriff hivatala a Facebookon . “Kiderült, hogy a kutyájukat valaki felvette a Highlands County-ba, és pár hónap múlva az állatszolgálat munkatársaink kezébe került.

Az állatszolgálat munkatársa úgy gondolta, hogy a kölyök ismerősnek tűnik, és a közösségi médiában végzett némi ásás után megtudta, miért. Bruisert visszaadták a családjához, de titokban tartották az érkezését, hogy meglepetést okozzanak Tylernek.

“Ha azt mondanám, hogy Bruisernek örömteli hazatérése lenne, könnyedén fogalmaznánk meg” – mondta a megyei seriff hivatala.

A szívmelengető pillanatokat itt nézheted meg:

Tyler megdöbbent, amikor hazajött és meglátta Bruisert, és mindketten nagyon örültek. Tyler azonnal elkezdett zokogni és megölelni legjobb barátját, míg Bruiser nyalogatta, amilyen erősen csóválta a farkát.

“[Tyler] egyszerűen legyőzött, amikor a szülei meglepte a legjobb barátjával” – mondta a Felvidék megyei seriff hivatala. – A kettő azóta elválaszthatatlan.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A család már kezdte feladni a reményt, hogy valaha látják több hete elveszett kutyájukat. De aztán jön egy telefon és a 10 éves kisfiút hatalmas meglepetés várja hazaérve az iskolából bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk