Fergetes műsort ad elő ez a nő és kutyája

Olvasási idő:1 Perc, 2 Másodperc

Aki imádja a kutyusokat, annak igazi csemege lesz az alábbi videó, amelyből csak úgy árad az őszinte szeretet! A nő és a négylábú társa fergeteges műsort mutat be – verhetetlen párost alkotnak, pillantásokból is megértik egymást, és nyilvánvalóan megbíznak egymásban.

 

Hero egy gyönyörű Border Collie, fekete és fehér foltokkal, aminek remek dolga van a gazdája, Sara Carson mellett. A nő ugyanis imádja a kutyusát, és rengeteget foglalkozik vele. Tanítja, szeretgeti, kényezteti és gondozza, az eb pedig kirobbanó energiával teljesíti minden utasítását. Mi több, a nőnek meg sem kell szólalnia! Elég csak ránéznie Herora, vagy apró gesztusokat tennie, és a kutya azonnal cselekszik.

A produkciójuk zenei hátterét a Boogie Shoes című dal adja, ami tökéletesen illik a műsor ritmusához és hangulatához. A négylábú számára azonban egyetlen dolog létezik: a gazdija. Hibátlanul hajtja végre a parancsokat, és imádnivaló, ahogy Sara mozdulatait utánozza. Hero azt is tudja, hogy nincs oka félni a nő kezében lévő pálcától. Az csak egy kellék, ami segíti a kutyust a tájékozódásban.

Köztudott tény, hogy a kutyák szuper-intelligens lények, Hero pedig az egyik élő példa erre. Szakszerű kiképzést, türelmet és kitartást igényelnek, viszont mindenképp megéri. Az ilyen és ehhez hasonló produkciók ugyanis nemcsak erősítik az ember-állat kapcsolatot, hanem feledhetetlen élményekkel gazdagítják azt.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
11


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
3

A Fergetes műsort ad elő ez a nő és kutyája bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk