Egy “agresszív” kutya várt az altatásra, de egy nő könyörgött egy esélyért. Az eredmény hihetetlen!

Olvasási idő:1 Perc, 6 Másodperc

Ezt a kutyát az agresszivitása és a képzés hiánya miatt az SPCA-nél el akarták altatni. De ez a tréner másképpen gondolta, és adtak neki egy esélyt, hogy a kutyával dolgozzon. A türelmét használta, hogy a kutya újra bízzon az emberekben, és hogy házi kedvenccé váljon. Cerberusnak lett elnevezve.

Eleinte nem mentem be hozzá a ketrecbe, megvártam míg mindketten készek álltunk rá. Vajon hány embernek lett volna türelme hozzá? Majd bementem hozzá… és egy szó nélkül elfogadott vezetőjének. Nem lehetett megérinteni, hiszen fegyverként látta az emberi kezet… majd 6 nap után magamhoz hívtam, és hezitálás nélkül odajött, majd megsimogattam. Ezután magamhoz vettem, mint nevelőszülő. Később elhoztam a kölykét is, Charliet, és teljes harmóniában éltek együtt a többi kutyával. Elvittem látogatóba az SPCA-hoz, hogy lássák meddig haladtunk el, és az eredménytől nem jutottak szóhoz. Nem volt szívem otthagyni, megválni tőle, így Cerberus már az én kutyám, és Charliet egy barát fogadta örökbe. Mostmár senki nem altathatja el…

A nőstény kutyának is segítettem (ő is altatásra várt), aki egy ketrecben volt Cerberussal. Találtam neki is egy szerető otthont egy férfi és egy másik kutyus társaságában.  

Annyira jó, hogy vannak emberek, akik egy mások által reményt vesztett helyzetben is adnak még egy esélyt az állatoknak, időt és türelmet szánva rá! Egy szelíd kéz és egy szerető szív képes mindenféle csodát tenni …


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
10


Imádom

Imádom
164


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
10

A Egy “agresszív” kutya várt az altatásra, de egy nő könyörgött egy esélyért. Az eredmény hihetetlen! bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk