Cuki kutya zavarta meg a focimeccset

Olvasási idő:1 Perc, 9 Másodperc

A klubelnök tündérfalat kutyája okozott zavart. Gazdája szerint Chilla mindene a labda, nem csoda, hogy vonzotta a svájci bajnoki mérkőzés.

Ha már nézők Svájcban sem lehetnek a futballstadionokban, egy kutya keltett feltűnést a hétvégi FC Zürich-Sion (1-1) bajnokin. Alighogy a hazai csapat egyenlített, az első félidő vége felé egyszeriben a pályán termett Chilla, a klubelnök Ancillo Canepa tündérfalat kutyája.

Az aranyos blöki beugrása nem tartott sokáig, de annál emlékezetesebbre sikerült. A lefújás után szinte senki sem beszélt az eredményről, csak Chilláról, aki miatt meg kellett szakítani a játékot, amíg a gazdája a díszpáholyból lesietett érte.

„Majd’ megütött a guta. Fogalmam sincs, hogy sikerült bemennie a pályára, hiszen a lehető legelővigyázatosabb voltam. Hihetetlen!”

– idézte a meghökkent gazdit a Nau.ch.

Chilla nem rosszalkodott: miután a gyepre szaladt, a mosolygó focisták és bírók között érdeklődve figyelte, mi történik körülötte.

„Mindig is nagyon érdekelték a labdák. Amikor én fociznék, mindig meg kell kötnöm. Óriási tehetség, figyelemmel kísérem a fejlődését”

– viccelődött a kutyájáról Canepa, míg a klub is hivatalos oldalán gratulált Chillának a debütálásához.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FC Zürich (@fcz_offiziell) által megosztott bejegyzés

„Ez volt a játéknap jelenete”

– mondta szerényen a zürichi kapus, Yanick Brecher, pedig ő Chilla megjelenése előtt tizenegyest hárítva járult hozzá a pontszerzéshez.


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Cuki kutya zavarta meg a focimeccset bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk