Mélybe dobtak egy csecsemőt a szülei, de egy kutya megmentette az életét

Olvasási idő:1 Perc, 4 Másodperc

Egy kutya talált rá a haldokló újszülöttre, akit egy járda melletti sövénybe dobtak a szülei.

 

A Jack Russell fajtájú kutya, Macho sétáltatás közben rángatta be nyugdíjas gazdáját egy szentpétervári park sűrű sövénybe. Az állat tulajdonosa először nem értette, mitől vadult meg ennyire kedvence, de aztán észrevette a magára hagyott újszülöttet a bokor aljában.

Kivette a babát az ágak közül, és egy rendőrhöz futott, akit korábban látott a közelben. A járőr azonnal mentőt hívott a kihűlt gyermekhez, így szerencsére idejében kórházba szállították. Az orvosok szerint a mindössze kéthetes kislány órák óta feküdhetett a bokorban, és a sok sírástól teljesen kimerült.

– Először az aprócska lábát, majd a kezeit vettem észre. Mozgatta őket, de egy hangot sem adott ki, annyira le volt gyengülve – emlékezett vissza a babát megmentő férfi, akit nagyon felzaklattak a történtek.

A nyugdíjas állítása szerint ha nincs Macho, elsétált volna a baba mellett. A kislány szülei ugyanis úgy rejtették a gyermeküket a bokor aljá, hogy az útról nem lehetett látni, így alig volt esélye a túlélésre. Valószínűleg azért nem figyelt fel korábban senki sem az ordítására, mert a járókelők azt hihették, hogy a bokor mögött sír a baba, akivel ott van az édesanyja is.

 

A szentpétervári rendőrség keresi a gyermek szüleit, hogy felelősségre vonhassák őket, de eddig nem akadtak a nyomukra.

 


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
139


Imádom

Imádom
5


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
278


Érdekes

Érdekes
6

A Mélybe dobtak egy csecsemőt a szülei, de egy kutya megmentette az életét bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk