Az emberek vakarják a fejüket ezen a furcsa kutyaképen

Olvasási idő:1 Perc, 35 Másodperc

Kai és Skala a lehető legközelebb vannak. A német juhászkutya/husky keverék nem csak testvérpár, hanem a legjobb barátok is – és amikor a kölykök együtt játszanak, olyan, mintha a kettő eggyé válna.

Apjuknak , Joe-nak, aki a Redditen BeanzMeanzBranston oldalán dolgozik, sikerült megörökítenie ezt egy ragyogó optikai csalódásban , amitől az interneten mindenki a fejét vakarja.

„Kai, a fiú a kábítószer és a felbujtó” – mondta Joe – Skala aludni fog, Kai pedig megragadja a farkánál, hogy elmondja neki, ideje felkelni egy kis játékharcra. De ha nem akarja, szólni fog neki. A kérge rosszabb, mint a harapása.”

Nemrég a kölykök verekedtek, amikor Joe lefotózta őket, hogy elküldje a barátnőjének. Amikor visszanézett a fényképre, rájött, hogy zavaros perspektívát örökített meg. “Éppen a tökéletes időben fogtam el őket” – mondta Joe.

A képet a Redditen posztolta a következő felirattal: “A kutyáim néha osztoznak egy szájon.” De a Reddit-felhasználók még ezzel a célzattal is küzdöttek, hogy megértsék, hol állt meg az egyik kutya, és hol kezdődik a másik.

“Vannak, akik azonnal látják, vannak, akik tükörképnek, mások Photoshopnak tartják” – mondta Joe. „A kulcs az elülső fogak nagyítása. Ott láthatod az állkapcsok átfedését.”

A nyugtalanító fotó élénk vitát váltott ki – néhányan biztosak voltak abban, hogy a két kutya egy szörnyű lény egy videojátékból. “Úgy érzem, ha ez valamiféle IQ-teszt lenne… Határozottan megbuktam” – kommentálta a Reddit egyik felhasználója. „Úgy értem, tudtam, hogy [két] kutya van. Még mindig nem tudom megmondani, hol kezdődik vagy végződik mindegyik” – írta egy másik.

A tisztázás érdekében az egyik Redditor készített egy diagramot, amely a két kutya körvonalait mutatja be.

Az élet Kai-val és Skalával soha nem unalmas Joe számára – és ez csak egy példa arra, hogy a két kölyök milyen izgalmat hoz apjuk életébe.

„Szeretnek futni, aztán szeretnek aludni” – mondta Joe. „Intelligens engedetlenek. Tudják, mit mondasz, de ez nem jelenti azt, hogy hallgatnak.”

De ha a furcsa fotó bizonyít valamit, az az, hogy két fej valóban jobb, mint egy.


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
4


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az emberek vakarják a fejüket ezen a furcsa kutyaképen bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk