Halálra ítélt kutyákat ment egy ügyvéd

Olvasási idő:1 Perc, 0 Másodperc

Egy arizonai ügyvéd olyan kutyákat ment meg, akik emberi gondatlanságból okoznak súlyos sérülésket. Az ebek elaltatása helyett a felelősség teljes állattartásra hívja fel a figyelmet, és segíti az erőszakos állatok rehabilitációját.

John Schill 2014 óta a kutyák első számú védőügyvédje. A férfi ekkor találkozott Mickey ügyével, amikor az amerikai bulldogot el akarták altani, mert megharapott egy kisfiút.

Pontosan úgy történt, hogy a kerítéshez kötött kutyához odament a kisgyerek és el akarta venni tőle a csontját. A kutya reakciója támadás volt, a kisfiú arcába harapott. Schill az eset hallatán azonnal közbelépett, mert szerinte nem a kutya altatása lett volna a megoldás, hanem a gazda büntetése és a kutya rehabilitációja. Segítségével Mickey megmenekült a halálból, és bár gazdájától elvették és nem örökbeadható, egy olyan létesítményben éli békés mindennapjait, ahol szakértő kezek között nem kerülhet többé veszélybe sem ő, sem a környezete. Az ügyvéd ezután folyamatosan látogatta Mickey-t és követte a fejlődését, majd boldogságát látva elkezdett hasonló esetek után kutatni.

Ma már a legtöbb szervezet, menhely őt keresi, ha segítségre van szükségük. Sajnos, nem minden esetben sikerül megmenteni az életüket, de ezeknek a kutyáknak annyira rossz a megítélésük és olyan kevés helyről kapnak segítséget, hogy szó szerint életmentő az ügyvéd segítsége – írja 3milliondogs.com


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Halálra ítélt kutyákat ment egy ügyvéd bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk