A pitbullt kidobja gazdája, de aztán tűzoltók fogadják be és ott megtalálja álmai munkáját

Olvasási idő:2 Perc, 2 Másodperc

Ashley a fiatal pitbull még csak egy éves volt, amikor kiéheztetve az utcára került, már nem kellett gazdájának. Erica Mahnken és vőlegénye Michael Favor nagyon rossz állapotban találtak rá.

Az alábbiakban olvashatod Erica történetét, aki a No More Pain Rescue nevű állatmentő egyesület alapítója, írta a The Dodo;

Egy ismeretlen telefonáló jelentette be, hogy van egy házaspár aki egy rossz állagú házban lakik. Nincs náluk sem víz, sem fűtés, volt viszont egy kutyájuk.


Majd a történetet így folytatta, miután megtudta, hogy a pár egy nagy hóvihar után elhagyta a házat:

Szerintem azért hagyták ott a házat, mert egy melegebb helyre akartak menni, a kutyát pedig sajnos ott hagyták. A bejelentés után azonnal kimentünk a helyszínre.

Mikor odaértek, a kutyát tényleg szörnyű állapotban találták. Nem volt mit ennie, a házban nem volt víz sem. Az ablakok is hiányoztak, ezért kint és bent is ugyanolyan volt a hőmérséklet. A kutya ki volt éhezve.

Mikor megérkeztek a házhoz, a kutya azonnal odarohant hozzájuk. Annyira boldog volt.

Azonnal odarohant hozzám és a karjaimba ugrott. Szerintem ő volt a világ legboldogabb kutyája. -mondta Erica.

Az állatot azonnal orvoshoz vitték, és persze azonnal kiderült, hogy a kutyus nagyon alultáplált. A fején sok cigaretta csikk nyomokat talált tehát nem bántak vele jól.

A More Pain Rescue állatmentő egyesületnek nincs telephelye, ezért azonnal befogadó családot kellett keresni a kutyusnak. Ashley a barátaihoz fordult és a kutyust ők be is fogadták és a Fort Pittben lévő tűzoltó állomáson kapott helyet.

Ez csak egy átmeneti megoldás volt, de Ashley nagyon hamar megszokta új környezetét.

Erica ezt írta az esetről;

Amikor megérkeztünk, a kutyus barátságos volt, mindenkihez odament és megnyalta a kezüket. Aztán körbeszaladt a helységben, csóvált a a farkát és nagyon boldog volt. Azt hittük majd először ideges lesz, de pont az ellenkezője történt. Nagyon boldog volt és ezt jó volt látni.

Ez a beszoktatás nagyon jól végződött. Néhány nap múlva az egyik munkatársa felhívta Ericát és elmondta, hogy szeretné örökbe fogadni a kutyát.

Annyira kedves állat. Igazából már tudtam, hogy örökbe akarom fogadni őt, amikor bejött hozzánk. Nagyon mozgékony állat, mindenhová követ minket, eljön velünk vásárolni és nagyon élvezi a társaságunkat.

Ashley most már teljesen otthonosa mozog mindenütt és még a kocsiban is helyet kapott.

Erica nagyon örül, hogy Ashley ilyen jó helyre került, ahol ennyire szeretik. Nagyon köszönjük Ericának és Michaelnek, hogy megmentették a kutya életét és megtalálták neki ezt a szerető közösséget. Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is meghatónak tartod.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
6


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A pitbullt kidobja gazdája, de aztán tűzoltók fogadják be és ott megtalálja álmai munkáját bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk